Mit tegyek? Nem akar kijelentkezni. Az élettársam elköltözött, az én lakásomból. Ez volt a lakcíme, be volt jelentkezve ide. (tudásbázis kérdés)
Így van!kézzel írott nyilatkozat kell,hogy nincs ott semmi személyes cucca és több,mit 3 hónapja nemj lakik ott!!Ezt mindenképpen bele kell írni!!!Én is igy jelentettem ki a volt férjemet!!!
Tulajdoni lappal bementem az Erzsébetvárosi önkormányzatnál az ügyfélfogadásra, listát lehet lekéretni a lakcímre, ki van bejelentve (ezért nem kellett fizetni), majd kaptam egy nyomtatványt, megadni rajta, hogy milyen címről kit akarok kijelentetni (kényszer kijelentkeztetés), 2 tanúval a szomszédból alá kellett íratni, majd beadtam, 3000 Ft-ot kellett befizetni. 30 nap múlva megküldik a határozatot.
Ez így igaz, de én egykor nem tudtam a másik lakcímét, de így is elfogadták és kijelentették.
Az exem is állandóra volt bejelentkezve, a tulajdonos kijelentheti !
öcsém exe volt hozzánk bejelentkezve állandóra, nem volt hajlandó kijelentkezni.
Édesanyám intézte; bement az önkormányzathoz, kitöltötte az űrlapot, amit adtak, azt hiszem kellett kettő tanú, hoyg valóban nem lakik itt (ezek mi voltunk a testvéremmel) kellett mennie a Földhivatalba tulajdoni lapért, és valamennyi illeték ellenében elindították a lány címének fiktívvé tételét. Mi beírtuk, hogy tudomásunk szerint hol lakik, kapott is idézést, bement, elmondta, hogy valóban nem lakik itt, de a lakás tulajdonosa nem engedi bejelentkezni. Így innen ki lett jelentve - fiktívvé vált a címe.
"Kényszer kijelentő lap" van, ami azt jelenti, hogy a tudtán kívül is ki lehet jelenteni, de attól még a lakcímkártyáján ott lesz... Arról azért tudni kell, hogy ez pénzbe kerül 2200 ft (legalábbis a mi kerületünkben).
az a lényeg 30 napot írj rá,hogy azóta nem jelentkezik..nem tudsz róla semmit.fiktívvé nyilvánítják a címet és kész.
Te vagy a tulajdonos, így simán kijelentheted. Kitöltesz egy nyomtatványt és leadod az okmány irodába. Ennyi. Nem kell rajta ugrálni.
Szia! Ha Te vagy a tulaj, akkor bármikor ki tudod jelenteni, csak nyilatkoznod kell az Okmányirodába! Menj el, nélküle is meg tudod csinálni a kijelentkezést!!!
Nyugodtan kijelentheted őt az önkormányzatnál. Hívd fel őket, kérdezd meg!
Köszönöm a válaszotokat. Sajnos állandóra volt be jelentkezve. Nem tartózkodik itt és még sem akar ki jelentkezni.
De, állandó lakcímmel is ki lehet jelenteni! Az én férjemet az ex felesége, a régi lakásukból úgy kijelentette, mint a sicc. A férjem nem is tudott róla. Szóval az élettársad tudta nélkül is nyugodtan kijelentheted.
Állandóra volt bejelentve? Akkor semmit sem tudsz tenni. Ha ideiglenesre, akkor lejár az időtartam!
Az önkormányzatnál hivatalból ki lehet jelenteni, de azt hiszem kell 2 tanú hozzá, hogy nem lakik itt.
Nekem is volt egykor ilyen gondom, de nálunk két családtag volt a tanú.
Mit tegyek? Nem akar ki jelentkezni? Az élettársam el költözött, az én lakásomból. Ez volt a lak címe, mert be volt jelentkezve. De nem akar
További ajánlott fórumok: