Mit tennétek ebben az esetben? (beszélgetés)
Küldtem egy rángó szemű szmájlit ;)
Nekem rángott már kialvatlanság miatt is amúgy :)
Eszem ágában sincs ezen összeveszni.
Merész volt az a bekezdésem, ezért finomítottam utána.
Szóval vagy észre lehet venni, vagy nem. Vagy eső lesz, vagy hó, vagy rossz idő, vagy jó :) Nehogy már itt összevesszünk fiktív szemeken, miközben egymásét sem láttuk soha!
"Persze biztos vannak olyan szerek, amik nem annyira feltűnőek, vagy csak eleinte nem, de kemény narkóst szemüveg nélkül is kiszúrja a rövidlátó."
:*
Nem forgatok ki semmit, pontosan ezt írtad, erre reagáltam:
"Gondolok itt arra, h buszon, utcán idegen embereken is látom általában minden előítélet nélkül."
Itt eleve arról van szó, hogy párkapcsolati életben azért feltűnő a dolog.
Szakembere nem vagyok, nem is diagnosztizálok, nem ítélek (ahogy írtam is), de legtöbb esetben lerí. Nem szeretnék arról vitázni, hogy kiforgatod a szavaim.
És gyakorlatod is volt valahol visszaigazolással, hogy a diagnózisod helyes volt-e? Csak mert a profik, akiket én ismerek, azok nem mernek ilyen biztos kijelentést tenni. Meg hogy magamról egy példát mondjak, nekem volt olyan gyógyszer mellékhatásom, hogy ugrált a szemem. Valakinek meg van olyan születési rendellenessége vagy szerzett neurológia sérülése, ami ugyanígy néz ki, de egy kis amfetamin származéktól vagy dizájner drogtól is lehet ugyanígy kinézni.
Nem sütök semmit, csak tanultam, olvastam ezt-azt :) (és nem fórumokon :))
A keménydrogos sem biztos, hogy lövi magát. Ez csak sztereotípia az ostoba prevenciós filmecskékből.
Attól még, hogy te magadban rásütöd egy idegenre, hogy biztosan narkós, egyáltalán nem biztos, hogy az úgy is van.
Söt többször poloba volt a meloba abba kell lenni ,és a kezén se látszott bár nem tudom meddig látszik!
Én szerencsére nem ismertem, csak egyet, de vele meg is szüntettem a haverkodást.
Gondolok itt arra, h buszon, utcán idegen embereken is látom általában minden előítélet nélkül.
Persze biztos vannak olyan szerek, amik nem annyira feltűnőek, vagy csak eleinte nem, de kemény narkóst szemüveg nélkül is kiszúrja a rövidlátó.
Ez szerintem nem törvényszerű. Sok ilyen embert ismertem és ismerek, és róluk se lehet elmondani első látásra, hogy drogosok.
Egy drogosnak minimum a szemein, de kb mindenén látszik. Főleg, ha több szert is használ.
Ha épp "tiszta", akkor is látszik.
Nála nem tévedés volt sajnos!
Valamit nagyon félreértettél...
A pörgést illetően nagyot tudnak ám tévedni az emberek. Tőlem nem egyszer kérdezték meg, hogy van-e bennem valami, mert annyira feldobott és élénk voltam épp, és nem, nem volt bennem semmi.
anyadat dugta 1 alkesz akkor?TE mi itélkezel?
Azért valahogy csak elalszom este... :D
Pöttyös, nem vádoltad meg, hát látod, nem érti. :) Valójában úgy telibe én se, csak azt írtam, hogy fura, picit hihhetetlen a dolog, de később jobb belátásra tértem, és tök korrekt módon, együttérzően, személyen történetemet megosztva reagáltam, amire a reakció az volt, hogy le lettem anyázva. :D
:D akkor mondhatjuk, hogy vonzod a fura eseteket?
Ne kiabálj, inkább próbáld meg értelmezni a hozzászólásomat. Fölöslegesen vagy agresszív, mivel én nem vádoltalak meg azzal, hogy nem igaz a történeted.
Élnem tovább az életem, na nem úgy, mintha mi se történt volna, legközelebb sokkal óvatosabb lennék.
Azon is elgondolkodnek, hogy vajon miért ilyen személyeket vonzok be?
Mert vannak emberek akik itt èlik ki magukat lehet álomvilágban èlnek el sem tudják kèpzelni,hogy embereknek különböző problèmájuk lehet.
NEM TALÁLTAM KI.CSERÉLJŰNK
További ajánlott fórumok: