Mit tennél ha a párod több év után sem akar házasságot és gyereket? (beszélgetés)
Így igaz:)Jó írás
"Azért tehetik meg, mert engeded."
Pontosan. Nekem sose hiányzott a házasság, nem nekem találták ki.
Az anyagi oldalt, akinek van esze, az meg tudja oldani simán.
Nem kell, hogy eltartsa.
Ha van sajat jovedelme, de mindent beddobott a kozosbe eveken keresztul, bizony ott marad a nagy semmibe.
Itt is olvastam hasonlo torteneteket, de a kornyezetemben is lattam tobb esetet, hogy a no otthon nelkul maradt, nem kapott ozvenyit (ami melle ugye meg jar hazassag eseten a hazastarsi potlek is).
A hazassag az hazassag, az egyutteles meg egyutteles.
Ja, ha a nőt a pasi tartotta el, akkor jobb a házasság. Anyagi szempontból mindenképp.
De normális nőnek van saját jövedelme, esetleg lakása is, nem kell, hogy más eltartsa.
Ha még ezt se fogja fel, akkor így járt.
SOSE FOG VELED ÉLNI!
Érted?
Mikor?
Mikor ez a pénisz teljesen kihasznált???
Ja, szerintem is, először fizesd ki a hitelét.
Nehogy már az új asszonyt/szeretőt terhelje ezzel.
10 év??? Ki nem szarja le?
Igazad vagy!
Csináljon belőled közröhely tárgyád!
Sok sikert!
Tudod, a buta ember a maga kárából se mindig tanul.
Na te pont ebbe a halmazba tartozol.
Bocs! Csak őszinte voltam.
atoll függ h neked mégis mi a fontos,ha a házasság meg a gyermek akk egyértelmű,ha nem fontos egyik sem akk meg kár ezen agyalni
sok pár van aki úgy éli le életét h össze sem házasodnak csak együtt élnek olyat is tudok ahol 30 évet vagy még többet le éltek házasság nélkül és gyermek atoll született,szóval rajtad áll h mi a fontos
Nem, nem hülyültél bele, csak rosszul választottál annak idején és iszonyatosan sok időt vártál. Valami olyat akarsz megmenteni, ami nem is létezik! Fájó, ha az embernek ezt a szemébe mondják. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy keress magad mellé egy olyan férfit, aki támogat és szeret.
Ezzel én be is fejezem a hozzászólásom, nincs több mondanivalóm.
Zsuzsi neked elment az eszed, te ebbe belehülyültél.
Légy boldogtalan, a te életed, ott rontod el, ahol akarod!
Igen.... Gondolom várja azt az egy hozzászólást, amelyik megerősíti, hogy jól van így, más is hasonlóan csinálja, csak ő az aki félreértelmezi a jeleket....
Ezt neki hoztam:
Legyen...
De belátni egyik sem fogja, hogy változtatni kéne, szóval veszett ügy.
"...Nem szabad benne maradni egy olyan helyzetben, kapcsolatban, ami beteggé tesz. Akkor sem, ha az illető a párunk, családtagunk, férjünk. Elsősorban magunkért tartozunk felelősséggel, csak azután segíthetünk másokon, ha saját életünk, a mi irányításunk alatt áll...
Nem önzőség kilépni a szarból, hátrahagyni azokat az élethelyzeteket, amik ártanak és megnyomorítanak. Az idő szorít, nem szabad röpke életünk egyetlen napját sem olyasmire, vagy olyasvalakire pocsékolni, aki nem segít, nem épít. Csak egy életünk van. Ebben a formában, ebben a testben, ez a lélek, ezzel a tudattal egyetlen egyszer él csupán. Tartozunk magunknak annyival, hogy nem pocsékoljuk el azt, ami megadatott.”
Ezzel a tömény szenvedéssel ami itt megy, brazil szappanopera is lehetett volna a fórum címe :DDDDDD
Komoly, hogy emberek, nők és férfiak, itt várják a problémájukra a megoldást????
További ajánlott fórumok:
- Te hogy mondtad el párodnak, hogy gyereket szeretnél?
- Te hogyan tudsz takarékoskodni, hogy a pároddal gyereket vállalhass?
- Vállalnál gyereket 30 évesen, ha tudod, hogy a párod nagyon beteg?
- Miért nevezted el magadról vagy a párodról a gyereket?
- Elhagynád a párodat csak azért, mert ő még nem akar gyereket?
- Mi a véleményed arról, hogy a Trónok Harcában minden házasságon kívül született gyereket megbélyegeznek (Havas, a ... fattya stb.)?