Elhagynád a párodat csak azért, mert ő még nem akar gyereket? (tudásbázis)
Nagy különbség, ha valaki csak még nem akar, vagy nem meri megmondani, hogy egyáltalán nem akar gyereket, - mert van ilyen is.
Attól, hogy pillanatnyilag valakivel együtt élünk, még nem jelenti, hogy a párunk. Az "menet közben" derül ki. Egy mentálisan és fizikailag egészséges párnál, akik szeretik egymást, 1-2-3 év után nem kérdéses a gyermekvállalás, hanem természetes. Mindenkinél eljön az a pillanat, amikor már vágyik rá és ezt a másik fél tolerálja, és beérik rá. 20 évesen még nem biztos, s egy gyermeknek mindkét szülőjére szüksége van.
Az eü.problémát mindenképpen meg kell oldani, - függetlenül attól, hogy szeretnénk gyereket, vagy sem. Hosszú évekig is eltarthat a meddőség, sőt...
Az én párom sem akart gyereket, csak önmagunknak élni, szórakozni. Szerettem őt, de elváltam, mert évekig hitegetett. Nem bántam meg, mert egy szerető férjem lett, aki csodálatos apukája a kislányunknak. 29 éves voltam akkor és bizony fájnak az elvesztegetett évek. Nem jó idős szülőnek lenni, pláne nem öreg nagymamának.
tik tak tik tak
ez a biologiai orád ketyegése....
Ahogy a szavaidból kiveszem, 20 év körüli lehet. Nincs ezzel semmi probléma egyébként :)
Azt írod, műteni kell. Hát akkor vágj bele, műttesd meg magad. Sok szerencsét :)
Nem.
De én soha nem akarok.
További ajánlott fórumok:
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- Milyen az a nő, aki csak azért szül, hogy megtapasztalja milyen életet adni, de nem akarja a gyereket felnevelni?
- Ezért elhagynád a férjed?
- Azért szülni harmadik gyereket, hogy főállású anya lehessen?
- Lehetséges, hogy azért nem akar gyereket, mert sajnos elhunyt az övé?