Mit tehetnék ilyen helyzetben? (tudásbázis)
Szia!
Ne add fel biztos meglesz. De szerintem vidd a szállítókosarat ha meglesz abba rakd,ki fogja bírni nyugi.
Nyertem vele egy fotópályázatot. Ilyen internetest.
De a nyeremény 25 kiló kutyakaja volt. A cicc nem szerette (volna).:)
Ment egy menhelynek.
Persze hogy még ugy is :-) az a virágos kép illene egy macsekos naptárba :-)
Fórumindító : majd azért jelentkezz hogy doki mit mondott.
Szegény cicus. Szeretgessétek, nagy traumát élt át. Dehát a cicák nagy túlélők.
Egy idő után egyértelmű volt, hogy az ép szeme annyira kidülledt, hogy képes volt a hiányzó szemet is pótolni a periferikus látásban.
De hidd el, azóta is azon töröm a fejem, ki vagy mi szedhette ki a szemgolyóját ilyen sebészi tökéletességgel. Nem vagyok képes elhinni, hogy ember tette. Nem vagyok képes elhinni, hogy ilyen gonoszság létezik.
Azért csak vidd el a dokihoz.
Nekem azt mondta anno, hogy a szemsérülés már régi, begyógyult, öt hete hiányzott a macsek. De azért adott kenőcsöt, amit még nyomogattunk a szemüregébe. Teljes egészében hiányzott az egyik szemgolyója. Sosem sikerült rájönnünk, tulajdonképpen mi történt vele.
Hát holnap elviszed a dokihoz.
Ma csak simogasd, és nyugtatgasd.
Szegény cicc, nekem is volt ilyen. 5 hét után jött haza, és nem volt meg az egyik szeme! A gyönyörű zöld szeme.
És nem bírt elszakadni tőlünk. A férjem fürdőköpenyét terítettem a fotelre, úgy maradt meg ott, hogy dolgozni tudjunk menni. Sokkos állapotban volt szegény. De felépült. És félszemmel is gyönyörű cicc volt.
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Azok írjanak ide akit valaha ütött meg férfi, de brutálisan, vagyolyanok akik most is ilyen helyzetben vannak.
- Ilyen férfival, ilyen helyzetben?
- Mit tehetnék ebben a helyzetben?
- Mit tehetnék? Voltatok már ilyen helyzetben?