Mit tehetnék? Hogy sikerülhet? (beszélgetős fórum)
Ha fontos neked, akkor leülsz vele beszélgetni az a véleményem.
Néha eljut az ember pszichésen már olyan szintre, hogy azt is megbántja, aki nem érdemli meg és csak jót akart neki.
Egyszer hallgasd majd meg az LGT: Nagyon kell, hogy szeress című számát. Ez pont ilyen állapotról szól. Szóval azt mondom beszéljetek.
Az nem zaklatás hogy megkéred egy beszélgetésre!
Írj neki, kérdezd meg mikor alkalmas neki.
Utána le tudod zárni.
azt nem tudom hogy érdeklődik-e de azt tudom hogy megbízik bennem hiszen olyat is elmondott mind a családjáról, mind magáról amit más nem tud.
De amúgy igazad van :)
Sziasztok! :)
Van egy fiú akit nagyon szeretek, sajnos már olyannyira hogy az ő boldogsága jobban érdekel mint a sajátom, érzem hogy többet foglalkozok vele a kelleténél.
Régen elég jóban voltunk,aztán másképp kezdett viselkedni, eléggé rossz a lelki állapota. Ő maga mondta nekem hogy fáradt mentálisan, ez látszik is rajta. Persze ha valaki oda megy hozzá akkor nevet, meg mosolyog de nem úgy mint régen, ő már nem viccelődik és nincs benne minden hülyeségben.Nem akarom kérdezgetni mi baja meg ilyenek, de azt vettem észre hogy mikor ránézek hogy lássam jól van-e telibe rám néz,mind ezek ellenére olyan mintha haragudna rám. Ezt nem csak én mondom többen mondták hogy lehet megbántottam.
Egyik nap ezt az egészet átgondoltam és arra jutottam hogy nem kéne ezzel foglalkoznom. El kéne felejtenem a fiút mert a helyzet több fájdalmat okoz mint boldogságot.
Szerintetek ez jó döntés? Vagy inkább próbáljak meg ott lenni mellette?
Hogy engedjem el? Már próbáltam de sosem sikerült, nem tudom lezárni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Ami csak másnak sikerülhet - avagy, amit még az apróbetűsben sem írnak le...
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék?
- Mi a titka a kislánynak?Hogy sikerülhet?
- Remény, hogy itt kint sikerülhet...