Mi a titka a kislánynak?Hogy sikerülhet? (tudásbázis)
Nem üres szöveg, de a lényeg hogy egészséges legyen, ép testben ép szellem! Ha csak felmerülne az esélye hogy elveszitheted, nem érdekelne, fiú-e vagy lány. Amúgy javaslom az addig próbáljuk... módszert - legfeljebb a 11.-nél csak beválik : )
Nekem mind a két gyermekem a mensi elmúltával rá egy napra fogant. Egyik lány lett, a másik fiú. Tehát nem biztos.
Én nem hiszek ezekben a trükkökben. A pasin múlik és kész. :-)
Ez engem is érdekelne, esetleg egy anyukajelölttel együtt...
Én a Jónás-módszerre szavazok!
Nekünk bejött...:-) Sokan csak bumbukknak tartják.
Itt a hoxán sokat olvashatsz róla.
Osztom SZ.CSIRKE hozzászólását.Nekem 2 lánykám van és mindkettőt így terveztük.Mivel a csajszik lassabbak és lustik.Tehát jó ha peteérés előtt vagytok együtt.
Igen, valszeg és közben mondogatni:
Hókusz-pókusz...
Csiribú-csiribá...
A nagy túrót!
Fizika és kémia az egész:
Fáradt férfinak lánya lesz.
Akkor vagy fogamzóképes, amikor a méhszájad olyan puha mint az ajkad, a hüvelyed kellemesen meleg (Amikor mensizel, akkor kimondottan hideg belül.)
Van róla egy katolikus kiadvány részletesen. 100%-ban bevált annak, akik kipróbálták.
Katolikus könyvesboltban keresd, segíteni fognak, nem emlékszem a címére. Vékony, A/5-ös füzetnyi méretben.
Mostanában olvastam egy cikket a Blikkben,amiben Dr. Czeizel Endre adott pár tippet,de sajnos nem emlékszem mindenre. Azt tudom,h a tüszőrepedéstől is függ egyrészt. Másrészt a fiúkért asszem lúgosítani kell (1l víz+1tk szódabikarbóna keverékével irrigálni), míg a lányoknál savasítani (1l víz+ 1 evőkanál ecet keverékével)A valószínűséget lehet ezekkel a módszerekkel növelni. Semmi konkrétabbat nem tudok,nem is aktuális téma nálam,csak érdekességképpen jegyeztem meg.
Mi a titka? A megfelelő kromoszómák találkozása és nagy adag szerencse:))
Csak akarj nagyon fiút :-) Akkor nagy eséllyel lány lesz :-) Nekem bejött......
A gyermek nemét a férfi dönti el.
Attól függ, hogy éppen X, vagy Y kromoszómát ad a női X kromoszómához.
Ugyhogy nem igen hiszem, hogy ezt orvos nélkül nagyon befolyásolni lehet.
Kínai születési horoszkóp.
A nővéremnek negyedszerre lánya lett,csak szorgalmasan kell próbálkozni.:)
Én is így tudom, így is csináltunk, de az élet megtréfált 3 fiam van! Imádom Őket!:)
A fiuk gyorsan usznak, de keves ideig elnek, a lanyok lassuak, de tovabb elnek:)
Tehat ha peteeres elott 2-3 nappal szeretkeztek, akkor vagy nem lesz baba, vagy lany lesz.
Vannak dolgok. PL hogy mit lehet enni meg mikor szeretkezni hogy lány /fiú legyen. Keress rá csillagászati állásra. Volt hogy újságba is láttam hogy mikor lehet szeretkezni.
a titok: a megfelelő kromoszómapár összeállítása.. :))
Két lányom van, nem terveztem, így sikerült. Megoldás egyszerű, sok próbálkozás után, ha kész a focicsapat, előbb-utóbb, lány is lesz.
olvasd el azt a topikot ahol azt kérdezik hogy lehet fiú és tedd az ellenkezőjét.......
Mi a titka a kislánynak?Hogy sikerülhet?
További ajánlott fórumok: