Mit tehetnék? Hogy oldjuk meg a költözést? (beszélgetős fórum)
A faxért kellett hagyni,hogy idáig fajuljanak a dolgok!!!! Szerinted,hogy kell hozzá fogni egy költözéshez?
Ot van előtted a net...nézel valami lakást,ami megfelel(árban is)Pakolás és gooo!
Legközelebb a szüleid fognak repülni a lakásból!
Először sebészet, látlelet, feljelentés !
És minél előbb költözz el.
Micsoda görények vannak! :/
Részvétem!
Jobbulást, gyors költözést!
Én először is sebészetre mennék ezzel a sebbel.
Utána azonnal elhúznék onnan.
Én a régebbi írásaidat nem olvastam, de ezeket a körülményeket nem mondanám otthonnak.
22 éves lány vagyok. Volt már több témám itt a fórumon a családommal kapcsolatban, így néhányan már ismerhetik a történetem.
Már korábban is terveztem a költözést a szüleimtől, csak szerettem volna befejezni az egyetemet itthon, mivel ahova költöznék (a páromat külföldre köti a munkája, így oda mennék), az messze van az iskolától. Szóval várni akartam még néhány hónapot. Azonban a dolgok nagyon elfajultak, a 18 éves húgomnak nálunk él a közel 40 éves pasija, aki idehozott a tiltás ellenére egy szobakutyát, mindennaposak a balhék emiatt...stb. Már nem bírjuk elviselni őket, a párom azt akarja, hogy költözzünk el innen az egyik nagyvárosba (ami 90 km-re van, ott tanultam ösztöndíjjal, dolgoztunk is már ott), és éljünk ott tovább ketten a cicánkkal.
Én eddig tűrtem, ma betelt a pohár. A húgommal összevesztem ma elég rendesen, bár próbáltam civilizált módjára elmondani neki a problémáimat (a neveletlen kutyájával meg a semmirekellő pasijával kapcsolatban) mivel rendkívül agresszív ember, a sokadik neki nem tetsző mondatnál nekem esett, beszorított a sarokba és ütött, ahol ért. Az arcomon ennek köszönhetően most egy 4-5 cm hosszú, 1 cm széles seb tátong, talán még heges is marad az arcom. Apám ezért lecseszte a húgomat, aki visszadumált neki elég csúnyán és ezért apám megütötte. Anyám viszont végig a húgomat védte, nem is foglalkozott velem, hogy úgy elbánt az arcommal, hogy most 2 hétig utcára sem merek menni ezzel. Úgy döntöttem, ezután költözök. Szerintetek hogy fogjunk hozzá?
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék?
- Mit tehetnék az arcommal, hogy összeszedje magát?
- Középkorúként a költözést te hogyan éled meg?
- Klub az összeköltözést tervezőknek, hogy beszélgessünk..?!