Mit tehetek, ha a stressz miatt hullik a hajam? (tudásbázis)
Én szoktam számolgatni :D
Viszont levágatni nem szeretném:(
Nem múlik el egyik -napról a másikra.Ne görcsölj rajta! Amikor a dokinál voltam,és elmondtam a panaszokat,akkor azt kérdezte,- ugye nem számolja a hajszálakt,esetleg szűrő kerül-e a lefolyóba,mert akkor egészen más doktort kell keresnie:)
Amikor nagyon hullik levágatom teljesen rövidre.Persze akkor is észre lehet venni,de nem olyan vészes,mert az apró szálak lefolynak.Eleinte használtam mindenféle kencét,de csak a pénztárcám lett könnyebb.Most már úgy vagyok,ha hullik,hullik,majd jön helyette másik.Egyébként,ha megnézed az új apró hajszálak biztosan látszanak neked is a fejbőrödön.
Igen, ez pontosan így volt nálam mindig is, nemrég jöttem rá, hogy régebben is a stressz miatt hullott a hajam.
Az oké, hogy ne stresszeljek, na de könnyű mondani. Valami vitamint esetleg szedjek?
2 hónapja vizsgáztam, akkor nagyon stresszes voltam.
Laboreredményeim kitűnőek.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetek, ha anyám bírósággal fenyeget az unokái láthatása miatt?
- Lehet e érezni, ha elhal a magzat, ha elveszítjük a terhesség alatt? Mit lehet érezni? Akár stressz, megerőltetés stb miatt.
- Miért tiltják a barátomat tőlem amiatt mert albérletbe lakik mit tehetek nem tett senkivel rosszat
- Voltál már olyan helyzetben, hogy a munkahelyi stressz miatt felmondtál?
- Mit tegyek, hogy nyugodtan aludjak és ne stresszeljek annyit a vizsgák miatt?
- Foltokban hullik a hajam! Mitől lehet és mit tehetek?