Mit tehet az ember ha a ledolgozott munkájáért nem kap fizetést? (tudásbázis)
Ha hivatalosan be vagy jelentve, akkor a felszámolóbiztos rendezi (ELŐSZÖR A BÉREKET)
ha nem voltál bejelentve , ne legyél nagyvonalú: verőlegények.
Én SOHA nem hagynám ennyiben, pedig egy tök-alsó 58 kilós nő v'ok.
ha felszámolás alatt van a cég akkor a felszámolóbiztos intéz mindent.Papírokat ,fizetést stb.
A páromnál az sajna 7 hónap volt...
Ha a cégnek tartozása van másfele is mint a dolgozói bérek akkor sajnos először azokat fizetik ki. Ameddig a lóvéból futja.Ha a bérekre nem jut akkor munkaügyi bírósághoz kell fordulni...ami ugye évekbe is kerülhet...Ez van...Egyenlőre nem tudsz mit tenni hivatalosan...
Van egy oldal, cegtalalo.hu
Én régen használtam a munkám miatt. Nem tudom, mennyire megbízható, de volt pér cég, amit nem találtam meg benne, és ezekről ki is derült, hogy még nincsenek bejegyezve, vagy már felszámolás alatt állnak.
Mi elmentünk érte :)
Igen,mert kb 3 havi pénzemmel lógott,és már a küszöböt rágtam...
csak az a baj ,hogy ez a pénz ez nekem nagyon fontos lenne,nem csak kamatoztatni szeretném!:))))))))
és nem is cukorkára kellene,
baromira szükség lenne ,hogy be fizetgessem számlákba stb.
én verjem magam hitelbe ,más hülyesége miatt?
meddig lehet ezt büntetlenűl csinálni?mivel tudom nem egyedüli problémám csak ez!
ezért bukják el emberek a házukat ,és az egész életüket.mások meg röhögnek!gyönyörű!
Már voltam végre hajtó cégnél de ők azt mondták a tartozás összegének a 3 % át fizessem be,és akkor tudnak neki felszólításokat küldeni ,ha elismeri oké.ha nem akkor lehet a bírósághoz fordúlni.
és be fogja ismerni?nem!
mert olyan bolond lenne!
tehát ez is nagyon halott ,de még én fizessek!
mit csináljak?
azt mondta ,de ki derűlt az utólsó helyen pl,hogy a cég már rég felszámolás alatt van,nekem ezt honnan kell tudnom ha elmegyek egy helyre dolgozni ,hogy a cég nem is él?
örűltem,hogy egyáltalán munkát talált.
Be van jelentve hivatalosan? Ha igen, akkor lehet a hivatalos szervekhez fordulni.
Ha nem, akkor max. mérgelődni tud.
Már nem először fordúl elő,hogy a férjem becsületesen dolgozik,és a fizetés elmarad,és csak hitegetés van!
mit lehet tenni?tud valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Mi számít bele a későbbi gyesbe a kismama ledolgozott évei alapján?
- Nem rendelkezem 3 ledolgozott hónappal, mennyit kapok a gyerek után?
- A bérpótló támogatáshoz 30 munkanap szükséges, ha nem közmunkában szerzem meg a 30 ledolgozott napot, akkor is jogosult vagyok rá?
- Bevitt, -és ledolgozott kcal kapcsolata
- Mit tehetek, ha nem kaptam fizetést?
- Mennyi ledolgozott nap után jár munkanélküli segély?