Sosem fognak elfogadni egy gyerekes anyukát a menyüknek. Vannak ilyenek. Nem tudsz mit tenni. Neked kell tudni, hogy ezt meddig bírod figyelmen kívül hagyni. Én nem bírnám. Más meg visszaszól, vagy egyik fülén be-másikon ki.
Kemény munkával és kitartással lesz jó életetek,de soha nem lesz szerető család körülöttetek,mindíg fagyos lesz a levegő ha valamelyikőtök szóba kerül,és előkerül ismét a fiamnak jobb életet akartam lemez.Am a gyermek apja sem fogja jó szemmel nézni soha hogy idegen neveli a gyermekét.Ebben a kontexusban csak akkor lenne jó életed,ha mindenkivel közvetlen és napi kapcsolatot tudnátok ápolni úgy,hogy mindenki elfogadja ezt a helyzetet,mint egy nagy család,ahol megvan a szerepe és feladata mindenkinek.Erre persze azt mondaná szi-szripió,hogy a valószínűsége egy a négyszázötvenhétezerhatszázhuszonnégyhez.
Te vagy felelős a gyermek lelki egészségéért is,a jó döntésekhez rengeteg jó információ kell a szituációkról,és önkéntes beleegyezése annak is,aki helyett is te döntesz.
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre! Adott egy új párkapcsolat, ami fél éve tart ,párom szülei ellenzik a kapcsolatunkat,mert nekem van egy kislányom és nem is ez a problémájuk,hanem az hogy a kislány apjával tartom a kapcsolatot ,mert normális apja a gyerekemnek mi azért mentünk szét mert köztünk már nem működött a dolog,de erről tudnak a párom szülei is mégis ellenzik. Párom még otthon lakik velük. Állandóan támadnak minket és azon vannak ,hogy elválasszanak minket,pl páromnak külföldön keresnek munkát stb. Ti mit tennétek a helyemben? Így is vállalnátok ezt a kapcsolatot? Persze párom mindenben mellettem áll. Komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat .