Mit tegyek? kétségben vagyok? (beszélgetés)
Sziasztok!Apukám szerencsére "csak" a cukra miatt lett rosszul.Sajnos az a fajta ember aki 2 hét után nem tartja be a diétát és falja az édességet.kb 15 éve cukros,de szerintem a legnagyobb édesség felvásárló az országban.Ez így egy libikóka játék..
Én is aggódtam értetek!!:O)
De látom már minden rendben!!Örülök:O)
Gyógyulást édesapádnak!!!
örülök, hogy minden jól sikerült:-)
ez aztán a jó hír :)
az égiek vigyáztak rá
érezték hogy izgulunk közösen és bíztunk benne, hogy minden rendben lesz :)
Neked is ! :) Anyum hazaért. Gyalogosan jött aztán egy kóbor busz felvette.:)))
Örülök,hogy van hír a szüleidről.
A nagypapám mindig azt mondta,hogy-"Úgy még sosem volt,hogy valahogy ne lett volna."
Nyugodalmas jó éjszakát!
Köszönöm! És mindenki másnak is,aki izgult a szüleimért! Jó éjszakát mindenkinek!
Örülök, hogy sikerült a szüleiddel beszélni. Jobbulást apukádnak. Nyugodt éjszakát kívánok nektek.
Sosem hagynám itthon egyedül a gyerekem! Inkáb rákötném a hátamra! :)
éjszakai járat vagy maradjon a kórházban reggelig nem küldik el..
Annyira szerencsére nincs messze.Régen nyári estéken simán hazagyalogoltunk onnan mi fiatalok.röpke 3/4 -1 óra sétácska autóval 5 perc sincs talán.csak taxi valahogy este soha sincs itt a dél-pestinél,hívni kel.Valahogy már csak hazakerül.Apu meg...az a baj,hogy nem tartja be az utasításokat amiket az orvostól kap.Sajnos megint nem veszi fel a telefonját apukám,így nem tudom javasolni a taxit sem,de talán eszükbe jut hívni egyet
Jobbulást Édesapádnak!
Anyud -ha teheti- menjen haza taxival. Tudom, nagyon drága, de az éjszakai busszal menni meg enyhén szólva pocsék, hiába vannak rajta biztonsági őrök.
Köszönöm,hogy ilyen kedvesek vagytok!Nem is gondoltam volna,hogy írni fog valaki ! :)))
Éppen Hívtam a kórházat és már a második kezelővel beszéltem amikor apukám hívott,persze ráraktam szegény kezelőre....anyum még nem tudom hogy jön haza,mert elment az utolsó busz is...apumat átviszik egy másik kórházba ctg-re.Ő már túlvan egy agyvérzésen és egy sztrokon szval....majd kiderül mi baja. DE legalább van hír!
Mindenképpen írd meg,hogy mi van.
Mi együtt izgulunk veled.
Szorítok,hogy ne legyen semmi baj!
Egyébként tényleg sokat kell várni az ügyeleten.
sajnos az SBO-n órákat kell néha itt Szegeden is várni((
kérek írd meg, mit tudtál meg!
Köszönöm mindenkinek!!!! Telefonálok.
[link]
Szerintem a Jahn Ferenc Kórház az ügyeletes, hívd fel a sürgősségit, biztos adnak felvilágosítást.
Majd írd meg, mi volt! Szorítok, hogy semmi baj ne legyen!
jelezd a kórházba anyukád gondját...
Szia! Szerintem, a Jahn Ferenc kórházba (Dél-pesti kórház) mentek, és kivizsgálják apukádat. Érdeklődj a 289-6200 telefonszámon, ez a kórház száma.
Próbálj meg neten vagy telefonon érdeklődni.
Szerinted melyik kórházba mentek? Keress rá a kórház számára és hívd fel őket és kérdezd meg h apukád náluk van-e?!
vagy a tudakozót felhívni...
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Mit tegyek ha féltékeny vagyok?
- Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek?