Mit tegyek, hogy ne felejtsek? (tudásbázis)
Hol van az a szekrény?!:)
Na,látom sokan szenvedünk ebben:)
De ez nem normális dolog (persze,egy szintig az,de nálam tuti,hogy nem az,ismerem az eddigi dolgaimat is,most változás van,de nagyon)
ó hát még a fele cuccomat nem találom! pl ma reggel találtam 5000 ft ot a ruhásszekrényem mélyeén és má eszembe sem volt oda tettem és hogy egyáltalán volt.. ilyenek vannak nálunk is!!
:-))) Nem vagy egyedül..:-)) Május óta dolgozom a munkahelyemen,minden hétköznap jövök,és most hétfőre egyszerűen elfelejtettem a riasztó számát :-)) Valami tök más számot ütöttem be,úgyhogy szólt a riasztó rendesen..Főnökömet hívtam fel,hogy mondja már a kódot..:-)
Az lehet,de a többi sztori felejtés!pl.arany karkötőmet keresem,nem találom,aztán a párom rátalál a táskámban,erre beugrik,hogy én tettem oda még a suliban
Külön szedek mindet!Ezeket: C (megvan a napi 1000mg),vas,cink,E vitamin,folsav,B-komplex,kal-mag.
oké a ginko biloba,de "csak" 25 vagyok,mi lesz ezután?:(
Bocs figyelmetlen voltam:)
ez nem vészes. Én az évet, évszakot is elfelejtem néha :S
Ez szerintem nem felejtés, hanem figyelmetlenség. Nem bántásból írom, hanem tapasztalatból...
janiát közepén megyek a következőre
ginko bilobát vegyél hozzá!! milyen vitaminokat szedsz? és mennyit? c vitaminból 1000 mg kell naponta, a multivitaminok a napi tényleges szükséglet felét adják csak ki, ne ilyenbe gondolkozz! vedd meg külön külön őket!!!
Nem ,nem szédülök., ennyire még nem vagyok,bár én is megveszek a boltban minden szart,mert a szemüvegem általában otthon marad...Inkább a memóriámmal van baj,nehezen emlékszem, és órákat töröm az agyam ,mire beugrik,nagyon vacak ez is ,mert amíg nem ugrik be addig csak azon agyalok....,akár napokig is.
Nem szédülök,néha zsibbadnak az ujjaim...ráadásul semmi sem változott az életvitelemen.
Folyamatosan szedek vitamint,minden félét,vérképem tökéletes!
Sziasztok!
25évesen ott tartok,hogy felejtek. Kb,2 hónapja kezdtem észrevenni,hogy elfelejtek dolgokat. Pl.x összeg van a pénztárcámban (előtte számoltam meg)hiszem én,aztán nem annyi van és napokig agyalok a dolgon.DE ami kiverte ma a biztosítékot az volt,hogy tegnap adtam egy átutalási megbízást,erre ma hívnak a banktól,hogy 2010.10.02-t írtam a megbízásra...no comment!
a vérképem tökéletes.menj el dokihoz és újságold el neki! szédülni nem szoktál?
ez aeg ykorábbi hozzászólásom! a memorolit már nem szedem! a ct agyi ér szűkületet mutatott, valamint meszesedést de már sokkal jobb!!!!
figy én most voltam ezzel dokinál! figyel rá oda mert baj is lehet belőle! nekem az első vérképem már megvan, most szedek: magne b6 c-vit kalcium vas ginko biloba, omega3 és omega 6 valamint memoril
jövő héten megyek ct-re, mert nekem nem csak feledékenység van már( nekem is ezzel kezdődött de nem foglalkoztam vele) de most már ott tartok, hogy a csészét beteszem a hűtőbe, az edényt a cipősszekrénybe akarom betenni...a boltba minden szart megveszek és amikor hazaérek semmit se vettem amit kellett volna...ez gáz.... de mióta szedem ezeket, sokkal jobb...
mesélj,engem is érdekel:-)
Szia.) a felejtésnek több oka is lehet, pl. pajzsmirígy gond is,de stresszes élet meg ilyenek..
Mondd mit, megjegyzem neked.:P
én is így voltam!!!! elmeséljem?van rá megoldás...
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Mit tegyek, hogy kilabaljak ebbol a nyomott hangulatbol?
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy javuljanak az életkörülményeim?
- Mit tegyek, hogy "azt" tegye?