Mit tegyek a mellbimbó fájdalommal, ha már az Aventos krém se segít? (tudásbázis)
Biztos hogy nincs jól cicin ha ennyire fáj,ha úgy tűnik akkor sem!
Szoptatási tanácsadót érdemes felhívni neten biztosan találsz elérhetőségét.
Nekem hiába szoptattam három gyereket,és úgy láttam jól vannak a cicin mindháromnál jártam így szülés után nem túl sokkal és bő egy éves koruk körül is....
Nálam az anyatejes kenegetés és szellőztetés nem jött be mert ömlött a tejem nem mászkálhattam otthon sem úgy hogy folyik a világba...a Garmastan nagyon sokat segített,más kenőcs nem_!
Kicsikorában nem mertem a bimbóvédőt használni ma már bevetném azt is....az egyik mellem mindig is érzékenyebb volt az sokat besebesedett,pár napig a bimbóvédővel való szoptatás megoldotta.
kentem én minden sz*rral... egyedül a dm-es sajátmárkás cicikrém vált be. még a gyógyszertári csodák sem.
vagy pedig tiszta gyógyszertári lanolin!
egyébként ha fáj, tuti nincs jól cicin.
kisfiam is szopizott mint a kisangyal, de az egyik cicim mindig sebes volt, többször be is gyulladt. kiderült, hogy bár bekapja rendesen, valamiért azt a cicit rosszul szívta, hegyesre "szilvamag alakúra"... majd féléves volt, mire abból is megtanult rendesen szopizni.
szerintem nézze meg egy jó orvos, nincs-e lenőve a nyelve a babának, az is okozhat ilyen tüneteket
azok a krémek, amiket le kell mosni semmiképpen nem jók, mert ahogy lemosod, leszeded vele azt a kis regenerálódott hámot is, ami kiépült
a homeós szerek nagyon nagy segítségek, 2 féle is van, attól függően, hogy milyen a sebesedés
lansinoh krém
rohadt drága, de nagyon gyorsan használ
nem kell lemosni sem.
Eső után köpönyeg, de anno nekem édesanyám azt mondta, hogy a terhesség alatt zuhanyzásnál mindig dörzsöljem meg a törölközővel a mellbimbót, és akkor nem lesz gond.
Nem is volt. Hátha valaki még szülés előtt van :)))
Lanson!!!
Amúgy anyatej a legjobb és hagyni a bőrt szellőzni :D
Anyatej, biony.
Semmi kence, csak az anyatej.
Nekem is a Garmastan volt a legjobb, + néha fejtem,kíméltem picit a sebesebbet, a fejés rövidebb ideig tartott, mint egy-egy szopizás...és infralámpáztam.
A krém nagyon jó volt!
igen,a babanyálas anyatej+ szellőztetés valóban segít!
ha még csak nemrég szoptatsz akkor normális,van akinek nehezebben szokja meg az igénybevételt,el fog múlni.ha viszont berepedt,kidörzsölődött akkor érdemes 2-3 napig védővel szoptatni,ennyi idő alatt begyógyul és a babát sem zavarja ez a kis idő össze.én aventosat használtam ,már nem akart enni a pici mert csak vér ment a szájába,enélkül nem gyógyult volna be mert minden szoptatásnál nagyon fájdalmasan felszakadt a seb,sírva szoptattam napokig,volt hogy közben lilára szorítottam a párom kezét.eddig nem szabad eljutni...
Szia!
Kend be anyatejjel és szabadon kell hagyni!!! Nincs ennél jobb!
A baba nyála is segít !!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintem túl nagy a mellbimbóm (4,5 cm). Ez szépséghiba?
- Igaz-e, hogy a többedszer szülő nők nagyobb fájdalommal de rövidebb idő alatt szülnek?
- Egyre erősödő, petefészek környéki fájdalommal és menstruációval nőgyógyász hogy diagnosztizál?
- Szerintetek nagyon látszik, hogy befelé forduló a mellbimbóm, hogy néz ki?
- Nagyon fáj a gyomrom, égető fájdalommal, de hányinger nincs, mit tegyek?
- Női mellbimbó körüli szőrzet :( valaki tanács mit tegyek ellene?