Mit szóltok a homeopátiához? (beszélgetés)
Azért lehet ez így, mert egy hatalmas biznisz lett a gyógyszergyártás.(Na meg a betegség is)
Üzlet az egész.Két gyógyszertárba járok az egyik homeopátia párti a másik nem.
Én nem csak hiszek benne, tapasztalom.
Ja, az áruk is elfogadható.
Köhögésre a kislányomnak a STODAL nevű kanalast adom.Azt is a gyógyszertáros ajánlotta.Nagyon jó.
Szerintem az orvosok több tályékoztatást is adhatnának a homeopátiáról.
mikor kezded el a homeogene 9 et adni?
milyen tuneteknel?
Elég sok helyen hozzá lehet jutni, de a választék elég változó. Van, ahol csak a legáltalánosabbakat árulják, máshol ugyanabból a fajtából több gyártótól is tartanak.
És igen, tényleg hatásos, én kb. két és fél éve csak ezt használom a gyerekeimnél, és azóta nem volt szükségük antibiotikumra, de még lázcsillapítóra sem.
koszi!!!
kiprobalom
tudnatok segiteni abban ,hogy lanyomnal a piros torokra ha mar lazzal is jar mit tudnek adni???
jo e?a belladonna???????????
es ha meg nincs laza csak ezt javasoljatok?????????????
és minden gyógyszertárban lehet kapni homeopátiás szert vagy csak spec helyeken?
és tényleg hatásos?
Szerencsére a homeopátia nem hit kérdése :-), csak ismerni kell a használatát. A lényege a "kutyaharapást szőrével", vagyis annak az anyagnak a több százszoros higítását kell bevenni, ami ugyanolyan tüneteket okoz, mint az adott betegség. Például a méhcsípésre a méhből készített szer való.
Nem lehet túladagolni, nincs mellékhatása, kellő időben adva az antibiotikum is megelőzhető vele.
sziasztok én még új vagyok ebben a témában, a homeopátiáról nem sokat tudok és igy nem igazán hiszek benne.egyelőre. de nyitott vagyok.)))
szóval mi ez a homeopátia és milyen módon lehet vele gyógyítani?
hatásoabb mint az antibiotikum?
lehet hülyéket kérdezek de ki tudja lehet a gyereknél jobban beválik.
köszi
Nehéz erről bővebben irni mert egy-egy üveg homeopatias lötyi mellé adnak egy kis füzetet és ott leirnak mindent amit tudni illik, legalább 4 oldalon keresztül.Olyan gyógynövények halmazát látom amiről még sosem hallottam.
Havonta kapom a tájékoztató újságot és a tegnapiban pont egy komoly méhnyak betegséggel küzdő hölgy gyógyitotta ki magát a cseppekkel.
Újra olvastam egy idős bácsiról akinek 80%-os érszükülete volt, kettő hónapi gyógynövény használat után lement 4o%-ra a szükület, igy elkerülte a műtétet.
Nekem lázcsillapitásra is bejött.
Nagyon btykös az egyik újjam folyton gyulladásban van, inhüvely gyulladásal is dicsekedhetem.
Rákentem a gyógynövényekből készült krémet..abban a pillanatban a fájdalom megszünt és maradt is igy.
Annyi vacak dolgot forgalmaznak, már hallani sem akartam róla, hogy vásároljak megint egy újabb terméket.Egy orvos beszélt rá azóta is áldom az eszét:)
Úgy gondolom sok esetben helyettesíti a gyógyszert de főleg a prevenció fontos.
Szupernek tartom a homeopatias készitményeket.
Egy üveggel használtam el és megszüntette a fontérzékenységem és gyógyír volt a stresszes szívemre.
Most a vesém energiapályáit erősítem és pár hónap múlva az ereimet szeretném kitisztitani.
Nekem jár havonta a homeop. újság amiben sokan elmesélik tapasztalatukat, szinte csodákról számolnak be az emberek.Érműtéteket lehet kivédeni ha valaki csinál egy pár hónapos kúrát ezekkel a szerekkel.
Orvos állitja még ilyen jó gyógynövény készitményeket nem találkozott.
Merem ajánlani!
Nem tablettáról beszélek hanem gyógynövény cseppekről.
4 es fel evesnel 10 cseppet naponta?
ennyi a kura?
nekem kicsit kevesnek tunik!!!!
2 es felevesnel 5-8 csepp????!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Allergia kezelése homeopátiával
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Mit nem szabad enni vagy hasznalni homeopatias keszitmenyek szedese kozben?
- Szerintetek érdemes manapság homeopátiát tanulni?