Mit szólnál? (beszélgetős fórum)
A perui férfiaknak nincs arcszorzetük.
Miért nem az europaiaknak nincs?
Szóhoz se jutnék.
Szerintem halott gondolat.
Ahogy gondolod.
Volt egy pasim, akinek a lábán is alig volt pihéje, a karja tok sima volt. Nekem bejött.
De ha a mostani párom, leszedné minden szőrét, meglepodnèk.
tényleg egyénfüggö,kinek mi tetszik és a párodat neked kell ismerned.
nekem speciel bejönne :))))))))))))))
Imádom a hozzászólásokat. :D
Valószínűleg én is röhögnék, de nem kívánnám a "hancúrt". A hancúrléc körül legyen leborotválva.
Jót nevetnék, de azért "átvenném" az ajándékot.
Majd kinő.
A hancúr nem ajándék! Neked lehet, hogy az, de akkor ez szánalmas. Plusz amikor kezd visszanőni a szőröd, pokol lesz mindkettőtöknek, ha még együtt lesztek...
Rendes ajándékot vegyél, ne legyél zsugori!
Egy férfi ne legyen meztelencsiga. Nem azt mondom, hogy a háta is legyen szőrös, de a normál testszőrzet férfias, míg a teljesen csupasz férfi lehet akár taszító is. Ha a strandon látok gyantázott lábú férfit, nekem inkább nevetséges... de ez az én véleményem.
Az intim helyek szőrtelenítése manapság szinte természetes, de igazából neked kell tudnod, mit tart vonzónak a barátnőd.
Azon gondolkodj el, hogy a barátnőd mit szólna.
Kéne tudnod, hogy nála pozitív vagy negatív hatást keltenél-e, mert a "hancúr" mindkét fél elégedettségének van.
Lehet, hogy örökre megundorodna tőled, gondolom, nem az a cél.
Mit szólnál ha a párod tetőtől talpig leszőrtelenítené magát, de nem szólna róla és csak hancúrhoz készülődve vennéd ezt észre?
Pozitív vagy negatív hatást keltene? Barátnőm szülinapjára szeretném megcsinálni!
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnál, ha a 17 év körüli lányod 50 körüli pasival állítana haza?
- Mit szólnál, ha a fiad olyan lánnyal jönne össze, aki se tanulni se dolgozni nem akar?
- Mit szólnál, ha egy 44 éves nő akarná elfoglalni a 43 évi házasság alatt összegyüjtött javaidat a férjeddel /73 éves/ együtt?
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Ehhez te mit szolnál?
- Ha te a barátom / ismerősöm lennél és meghivnálak a lagzimba ami koránt sem szokásos, mit szólnál az alábbiakhoz...?