Mit szeretsz, amit a többség jellemzően nem? (beszélgetés)
Az más. Akkor nem neked valók ezek a helyek.
Nem a félelem miatt. Az csak egy dolog. Leküzdhető szerintem a félelem, ha minél többször gyakorlod azt a dolgot amitől félsz. Hanem én rettenetesen szédülök. Nyáron felmentünk egy kilátóba Pécsen, rendesen halálfélelmem volt. Ki se mertem menni a szélére, csak leültem ott középen egy padra. Pedig kisebb koromban semmi ilyesmi nem volt. Úgy másztam fára mint egy majom. :D
Amíg az az életükbe nem kerül. Ja. Bátor emberek. De ugyanakkor agyamentek is.
A barátoddal fogasd a kezed.
Igen.Szerintem egyre többet és többet akarnak,mint egy "drog" olyan számukra,szinte megszállottakká válnak.
Jah, az végül is biztonságos. De én oda se mernék bemenni szerintem.
Fogalmam sincs hol lehet az ilyen sziklamászóknak az adrenalinszintje. Hol a határ? Vagy az extrém sportolóknak. Éreznek-e vmi izgalmat vagy idegességet közben. Csak. Ők is emberből vannak.
Szegény anyja már rég megírta a memoárját is a fiának. :D De még egyelőre mászik a srác.
Szerintem ő nem igen lefelé nézett ,hanem jóval előre,különben elszédülne...gondolom.
Ne próbáld meg. Ebbe már nagyon sokan belehaltak. Nála tapasztaltabbak is. Nincs félelemérzet benne, gondolom csak azért képes ilyen dolgokra. Én már tényleg 2 méterről is cidrizek.
Az ám. Nem semmi az ürge. Van neki egy filmje is, függőlegesen lóg egy szikláról. Na ott már éreztem hogy ez több mint anál. :D
Ez is jó, és elég közel is van.
[link]
Atya Gatya! jajjj....nem semmi
Azt hiszem oda elmegyek sétálni.
Kedves Csenge! Ezt sem? De mind a kettőt még "megélheted".Mind a kettő a négyfal között maradna.Szia.
Ha ő ott kileng, az az életébe kerül. Azért nem semmi lehet onnan lenézni.
[link]
Inkább érdekesnek nevezném, de nem a szívbajosoknak való. A kilátó a 110. emelet tetején volt.
Nagyon szívesen.
(Chicagóban ugyanazt szoktam csinálni, a sears toronyban.)
Uhhh....borzongtam egyet....Az ablaktól kb.3 m-re álldogálnék.Köszönöm a képeket.
Kilengeni én is kiszoktam, ha túl sokat piálok. :D Áh csak vicelek, ezt se próbáltam még. :)
Wow! Gondolom "megrenditő" élmény lehet egy ilyen "kilengést" érzékelni.Nekem bizonyosan az lenne. Köszi a választ.
Úgy vannak megépítve, h van egy kis kilengésük, h ne legyenek merevek, ezért nem repedezik meg.
A 107. emeleten ebédeltünk a WTC-ben, a feleségem lement vásárolni a pincébe, 10-emelet mélységbe.
Mivel nem fújt nagyon a szél, kiengedtek bennünket a tetejére, mert az kilátó.
Van sok képem, de nem ezen a gépen.
Egy ideje ezen töröm a fejem...mit is? De rájöttem,hogy én többnyire azokat szeretem amiket mások is.De azt is jelenti,hogy nagyon jó izlésem van,csak nem lehet rossz ha ennyi mindenki kedveli a : békességet,a csendet,a beszélgetést,a finom ételeket,fürdeni,túrázni,fiaimmal együtt tv-t nézni és szeretve lenni!
De csak a szépre emlékezünk. (emlékezzünk)
A kanálisnál, ja ja :D Elég banális volt :D
További ajánlott fórumok: