Mit mondjak a dokinak? (tudásbázis)
Mondtam én ,hogy a piától is lehet!
Bár én nem pezsgőtől ,hanem Jäger Meistertől pusztultam majdnem bele a hasmenésbe.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍
Jól mondod!!
Ha valaki fosik, hát fosik, mi a titkolni való benne, nem értem:)
Ha hozzá mond egy kis hányást esetleg lázat, garantált a táppénz. De szerintem simán a hasmenésért is kiírják.
Nálunk nem, mindent elhisz :)
Azt mondhatná FI, hogy kicsit zsíros volt a vasárnapi ebéd, érezte, hogy nem esett jól, most epés panaszai vannak. Hányinger, böfögés, étvágytalanság. Csömör :)
Hasmenése van FI -nak.
Egyszer történt meg velem ,hogy csúnyán túlittam magam alkohollal.
Utána volt több napig hasmenésem ,de mint a víz!
Be is tojtam rendesen,hogy mit okozhattam szegény szervezetemben.
Ezzel nem azt akarom mondani ,hogy a FI is ez lehet ,de előfordulhat ilyen is például.
De valóban nem érdemes az orvosnak kummantani.
Lépcsőn rosszul léptél, megrándult a bokád. Tudod mozgatni (azaz nincs eltörve), de ha ráállsz, fáj. Borogatod, mert az jól esik neki. Elcsúsztál a fürdőkádban.
Baleseti kód lesz, de ez nem számít.
Bármilyen kisebb háztartási baleset megfelelő. Huzatot kapott a nyakad, szemed. Elfeküdted reggelre. Fáj a fogad, készülsz fogorvoshoz. Aztán majd jól nem mész el :)
Persze semmiképp se szeretném túldramatizálni.
Lehet rosszul léptem le a lépcsőn és megbicsaklott a bokám lesz
Hànyinger , szédülés és erős fejfájás.
Ne told túl!
Torokfájás, köhögés, ízlelés és szaglásvesztés, láz.
Dinnyére ittál sört?
Már tegnap se volt jól a gyomrom de ma fáj és hasmenésem is van nyálkás.
Holnap ha nem múlik itthon kell maradnom de nem akarom ezeket a tüneteket mondani a dokinak. (Nem részletezem miért ez az én dolgom nem mennék bele a részletekbe)
Milyen más betegség tünetét mondjam neki a telefonba hogy felvegye betétállományba? Derékfájás kilőve.
Kössz a tippeket.
Poénkodósok stb kieméljenek
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Mit mondjak egy 6 éves fiúnak a havi vérzésről?
- Azt mondják, a férfi egy fokkal legyen szebb az ördögnél, mégis jóval több magazin, és portál van a nőknek. Jól van ez így?
- Felmondjak, vagy ne mondjak fel?