Felmondjak, vagy ne mondjak fel? (beszélgetős fórum)
Figy, csak az elso es az utolso hozzaszolasodat olvastam el, de szerintem lepj tovabb! A mai vilagban aztkell nezni ami jobban fizet.
Namost, ha otthagyod es meg nincs kovetkezo munka, akor vagy felretett penzbol vagy a szuleid segitsegevel,de valamibol kell elned, vagy mire visszajon a fonokod addigra meglesz a kov allas es mar lephetsz is. Sok sikert
Fiatal vagy es egyszer elunk!
ez a külsőmmel tudnék pénzt szerezni ez olyan nagyon fura dolog:(
erre nem alapozhatsz
ahol most vagy gondolom ott olyan irodista féle lehetsz, ez azért jó mert tudod irni majd az önéletrajzba hogy már dolgoztál
De .. de nem igazán vannak :/ Pénzügyi számviteli ügyintéző a végzettségem, de ez csak egy papír, nem értek hozzá .. és ilyen végzettséggel sehová nem vesznek fel :S
De jelentkeztem rengeteg modell és hostess céghez, hívtak is már szerencsére, szóval egyedül a külsőmmel tudnék pénzt szerezni..
Most tudtam meg hogy túlóráznom kell :):) Persze hogy nem hoztam magammal annyi kaját ... így tervezzen valaki estére v délutánra programot magának :S
azért melo mellett érzi meg igazán az ember hogy milyen jó dolga volt amig tanulhatott a szülei fizettek mindent, semmi dolga nemvolt csak tanulni:D
nem csoda ha visszavágyik az iskolapadba és ha lehet addig se dolgozna, hanem inkább készülne otthon a nyelvvizsgára
Értem!:-)
Vagy nem!:-)
Ha pesti egyetemre megy, akkor, amit Te javasoltál, az teljesen korrekt.
A nyelvtanulást sem értem. El akar végezni egy gyorstalpalót és idén ősszel nyelvvizsgázni?
További ajánlott fórumok:
- A szüleimnek mit mondjak ilyenkor? Vagy már ilyenkor mutassam be?
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Ha a bank felmondja a szerződést van még valami megoldás?
- Gépkocsi-felelősségbiztosítás. Károkozás esetén a biztosítók automatikusan felmondják a szerződést évfordulóval?
- Mi történik, ha az eszközkezelő felmondja a bérleti szerződését?