Mit lehet tudni a GDF-ről? (tudásbázis)
ez csak azért érdekes, mert én még egy ilyen KJF-es hirdetést sem olvastam, csak a fórumhozzászólásokban. De látni még nem láttam.
Mellesleg én is a KJF-re jártam fsz-re annó és most alapképzésre is, és érdekes módon rögtön kaptam munkát helyi szinten, igen jó kezdőfizetésért ahhoz képest, hogy egy 21 éves pályakezdő csitri voltam.
Így van.
Anno, mikor még az Expressz újságban hirdettek a cégek (az internet nem volt még nagyon a háztartásokban), rengeteg hirdetés végére oda volt írva, hogy Gábor Dénesesek kíméljenek...
És nem csak ez az egy iskola. Szerintem mindent elmond.
Abszolút megtanulható.
Én nem vagyok jó reálos, tehát a gazd.matekkal igencsak megszenvedtem, de megérte, mert 3-as vizsgával zártam a félévet. Bár sok estém ment rá a gyakorlásra...
A közgáz sem könnyű, full számolás az egész, de ezt te úgyis tudod, mérlegképesen is eleget számoltál. :)
Én szeretem nagyon, nyilván a szombatokat én is sajnálom, de van egy másfél éves fiam és a párom csak hétvégén tud rá vigyázni, így evidens volt, hogy levelezőre megyek.
Az első három félév tűnik nehebbnek (a tárgyakból ítélve).
Én is ÁLLAMIRA járok levelezőn, tehát én sem fizetek, nem is tudnék miből. Megvolt a pontom szerencsére.
A GDF-ről nem hallottam még különösebben rosszat, nyilván nem egy Corvinus, de nem is mindenki akar ott tanulni. (ahogy én sem)
Én gazd.menedzsmentre járok, levelezőn, de nem ebben a suliban és szintén gyerek (hamarosan gyerekEK) mellett.
Igazság szerint manapság már nem tudnál olyan szakot mondani, amire 100 %, hogy van kereslet a munkaerőpiacon. Mindenesetre szerintem az álláshirdetések legalább fele (irodai meló) gazdasági jellegű diplomát követel. Ez meg közgazdász diplomát ad.
Szóval én nem bántam meg, igaz, még csak a második félévemet kezdem.
Miért akarsz nappalira járni gyerek mellett? Csak kérdés, nyilván a te dolgod, de levelezőn kevesebbet kell bejárni. A követelmény, a diploma értéke meg pont ugyanaz. Nehezebb is, de meglehet oldani mindent.
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
A GDF milyen suli? És aki járt gazdálkodási és menedzsment szakra mennyire nyerő a munkaerő piacon? Nappali tagozatot el lehet iskolás gyerek mellett végezni?
Köszi!
Era