Mit lehet tenni szúrós anyagú sállal? (tudásbázis)
Hogy nézett ki? Csősálnak hívják, rengeteg helyütt kapható. Az újak mintája vagy anyaga nem tetszik neki?
Még régebben volt egy gyapjú pulcsim, nem bírtam hordani. Ahányszor felvettem, vörösre vakarásztam a nyakam, végül szerencsére sikerült úgy kimosni, hogy alaposan összement :)
Bátran vágj bele a kötésbe! Az olyan, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni. :)
A szakboltokban az eladók tudnak tanácsot adni, és a motringokon rajta van, milyen alapanyagú a fonal.
Vegyél másikat,ami tiszta pamut vagy viszkoz. Ezek nem szúrnak.
Sajnos egy drága gyapjú sál is remalom lehet annak aki erre érzékeny,illetve műszálakból is csomó szúrós van.Én se bírok semmi kötöttet hordani,már a gondolattól is viszketek hogy fel kell vennem
Tavaly,elhagyta a fiam a kötött sálját,amit imádott.Azóta kerestem neki mindenhol,de sehol nem találtam Kínaiban vettem.
(nyolcas alakba lehet tekerni,össze van varrva)
Nem rég láttam hasonlót (ezen minta van kötve)haza hoztam,de sajnos szúr! :( Kimostam,öblítőben áztattam,megszáradt...továbbra is szúr...:( Lehet tenni ellene,vagy ki kell dobni? :(
Köszönöm,ha válaszoltok.
További ajánlott fórumok:
- Kora ősszel felvehetem már a fordított bőr anyagú combcsizmámat?
- Miért lett a kókuszolajnak hevítés közben borzasztó szúrós szaga?
- Nyári melegben milyen anyagú ruhák jók a tapadás, izzadás, irritáció miatt?
- Hogyan lehet biztonságosan elhagyni be nem vált SSRI hatóanyagú antidepresszánst (Escitil)?
- Milyen anyagú lakástextileket lehet tisztítani gőztisztítóval?
- Szerinted mi lehet ez a szúrós érzés az ujjamban?