Mit lehet tenni, ha a kutyákat a játszótérre hordják piszkítani? (beszélgetős fórum)
Megmérgezni a kutyákat, mert a gazda felelőtlen, bunkó???!!
Nem erős ez egy kicsit?
Még jó, hogy nyomoznak az elkövető ellen!
A gazdákkal kell megértetni, nem a kutyákon bosszút állni!
Fénykép és bejelentés a környezetvédelmi osztályon!
A játszótér nem kutyafuttató. Vigye oda a gazdi.
ezt a bokros dolgot nem értem :) miért akarna egy kutya mindenképpen bebújni egy bokor mögét, amiért ki kell azt tördelni?
talán a közös képviselőkkel lehetne beszélni, mégiscsak több hivatali utat járhatnak be, jobban elérhetik az illetékeseket
és sok helyen büntetnek, méghozzá kemény pénzekkel, ha valaki olyan helyre (közterületre) viszi be a kutyáját, ahová tilos
Aha, igen, úgy, úgy. Majd szólok ha kész az új, ha még akkor lesz Hoxa!
Cak + an!!
Már elnézést, de; a közterületes sz ik rá, mert abból nincs pénz. És különben is, 4 után én még nem értem el senkit, pedig este van csak kutyaséta!!
Az önkorminak mostanában más gondja van, itt csak az lenne megoldás, ha néhány erős srác "véletlenül " ott kóvályogna, és "elmagyarázná" a dolgokat.
Előlünk már inkább elvittte az onkorm. a hintákat, meg a homokozó betonsélét felszedték. Mindezt azután, hogy a kismamák levelet írtak a kutyák miatt. Na?!?!
Közterület felügyelettel kellene felvenni a kapcsolatot. Érdemes lenne lefotózni, hogy milyen állapotban van a játszótér, a rendet be nem tartó kutyásoknak 'hála'. Az ilyen hanyag és ostoba kutyatartók miatt vannak a bajok :(
Egyébként el lehet küldeni őket, sőt, állampolgári kötelesség, mivel játszótér területére csak segítőkutya vihető!!!
Nekünk három kutyánk van (ebből 2 segítő), de eszünkbe nem jutna játszótérre vinni őket, pláne nem wc-zni, na meg mindig felszedjük utánuk a csomagot.
Van, de mivel folyamatosan nyitva van a kapu, a kutyák ki-be mászkálnak. Ha pedig be van csukva, a gazdi kinyitja.
A közterületet pedig szerintem nem lehet körbekeríteni.
A lakásunk alatt van egy játszótér, illetve egy kisebb füves terület két foci kapuval. Régen nagyon sok gyerek járt oda hintázni, labdázni, és mivel van egy kis domb, télen szánkózni.
Az utóbbi időben eltűntek a gyerekek, java részt kutyások járnak oda, pedig a társasház másik oldalán van egy kutyafutató kialakítva.
Pár napja férjemmel lementünk sétálni, és megdöbbenve láttam, hogy a játszótéri homok, illetve a füves rész is tiszta kutyagumi.
Egy nő pont akkor engedte be a homokozóba a kutyáját, megkérdeztem tőle miért csinálja. Azt mondta azért, mert a futatóban senki sem szedi össze a kutyagumit. Persze ő is ott hagyta a homokban.
A társasházban már többször szóba került, hogy valamit csinálni kellene, mert a játszótéren, és a házak előtt a kutyák miatt kitördelik a bokrokat, mert a kutya nem tud mögé bebújni.
Kihez lehetne fordulni? Mivel közterület, nem lehet őket elküldeni.
Nekem is van kutyám a szüleimnél, de soha nem törtem ki bokrot, mert a kutya be akart mögé bújni, csak nem fért be, és a kutyagumit is összeszedem. Ráadásul nem hogy a játszótérre nem engedem be, de a közelébe sem viszem.
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mit szólnátok ha a játszótéren más gyerek bántalmazná a ti gyereketeket?
- Ki hogy kezeli azt, ha a játszótéren a nagyobb gyerekek nem hagyják játszani normálisan a kisebbet?
- Lehet végig figyelni a játszótéren?
- Játszótér vagy küzdőtér, szívesen viszed a gyerkőcöt játszótérre?
- Egy játszótér mellett van a munkahelyem,és nagyon...