Mit lehet még tenni páramentesítés céljából? (tudásbázis)
Résszellőzést nem tudtatok beállítani?
Nem mindegyiknél lehet, tudom. :(
Kipipálva.Ez volt az első amit vettünk.60000.
Infrafűtés:80000.
Most jön majd az automata légbeeresztő.Minimum 100ezer.
Sk.csak az infra fütést tudtuk megoldani,de azt csak a laminált lap alá.A hidegburkolat alá már húzósabb lenne.
Hogy honnan a sok pára,fogalmam sincs,csak arra tudunk gondolni,hogy ezelőtt nem volt benne rendes fűtés sosem.Mostmeg a hideg meleg összecsap.
Ez garantáltan baj!
1 db résszellőző beszerelése 25 ezer Ft. - Ennyi volt néhány hete. Kb. ilyen gondok miatt szereltették be, és jó.
Családi házba nem való a műanyag nyílászáró, ha nincs egyéb szellőzés.
Szakember tud segíteni.
Padlón áll a víz? Honnan jön össze annyi pára?
Gondolom elöbb kellett volna szakember véleményét kérni
Feltételezem, sajátkezüleg nem tudtok kivitelezni semmit, értem a barkácsolásra
Esetleg ezeken a fórumokon lehetne éreklődni, vannak szakemberek vagy tapasztaltabbak
Szerintem az általad is emlitett páraérzékelős szellőzés vagy a hővisszanyerő szellőzés lehet a megoldás
Vaci új műanyag.Marha jól záródnak.
Ez is baj lehet.
Néztem egy céget szellőztetéssel kapcsolatban,minimum 100ezer +a vidéki kiszállás.Kicsit húzós,tekintve,hogy már majdnem 200ezret költöttünk eddig a megoldásra.Lehet,hogy feleslegesen?!Még egy 100as és falnak megyek.
Nem írtad milyenek a nyílászárok.
Esetleg résszellőzőt beszereltetni. Ez automatikusan nyit, ha magas a páratartalom.
Szóval,a kérdés:vettünk egy családi házat tavasszal.Tök jó,gondolhatnánk.Ám van egy kis bibi.A lakásban csak a nappali volt fűtve anno egy kályhával.Burkolat nem volt a 2szobában.Leburkoltunk,fűtést csinàltattunk(vegyes tüzelés) viszont a padló a nappali kivételével párásodik.
Vettünk már páramentesítő gépet,infrafűtést tettünk be utólag a padló alá,de a helyzet nem mindenhol javult.
A konyhában konkrétan áll a víz,az ajtók,ablakok reggelre"csatakosak"a víztől.
A ház nincs szigetelve csak a lábazata,meg a padlás termolinnal.
Gondoltunk az automata légbeömlőre,de elég drága.
Mit lehetne még tenni?Ja,a lakás egyébként új építésű,szóval nem vályog.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet csajokat "rendelni" autómosás céljából?
- Csak szűrés céljából lehet-e hasi ultrahangot kérni ?
- Miket lehet belekeverni az alkoholba, hogy ihatatlan legyen, de ne legyen káros(abb) az egészségre? (Alkoholról való leszoktatás céljából)
- Lehet-e nyírfacukrot tenni a barackbefőttbe normál cukor helyettesítése céljából?
- Olvasztott csokit lehet hozzáadni marcipánhoz színezés céljából? Fekete marcipánra lenne szükségem de nem találtam ételszínezőt.
- Hol lehet venni nagyobb kiszerelésben ricinusolajat hajápolás céljából?