Mit lehet ezzel kezdeni? (beszélgetés)
Nekem a gyantától lett egyszer totál fertőzött a lábam, tele lettem szőrtüsző gyulladással.
Az epilátortól pedig befelé nő a szőr a lábamon.
Igy marad a borotva. Jó minőségű, női ne gagyit vegyél mert nagyon nem mindegy.
Hetente 2 x megcsinálom, kb. két perc, utána bőrnyugtató, kamillás, körömvirágos vagy bármilyen testápoló vizes kézzel és minden oké.
Ja és a kozmetikusok se nagyon tudtak semmi jóval kecsegtetni. A mostanihoz 2 éve járok és minden alkalommal hitetlenkedik, hogy nem gyengül a szőr, azt mondja másnak ilyenkor már jelentős a javulás, nekem semmi.
Bőrgyógyász azt mondta ne szőrtelenítsek, hát köszi:)
Erre én is kíváncsi lennék, mert mintha én írtam volna:):(
Én kozmetikussal gyantáztatom + bőrgyógyásztól kaptam kenőcsöt gyanta utánra de kb. mint halottnak a csók. Gyanta után bepöttyösödik (4 éve pedig csak gyantáztatok mindenütt), kb. 4 nap múlva lemegy akkor 2 napig egész tűrhető, a 7. napon már kezd nőni... és amikor nő begyulladnak ismét a szőrtüszők emrt nehezen bújik ki (ilyenkor testradírozok+szivacsozok, az se jelent semmit).
Másfél hét múlva már vígan látszanak a szőrszálak de leszedni ekkor még nem lehet gyantával így ismét jöhet a hosszú nadrág:)))) És természetesen nekem is a combom is ilyen. Én már beletörődtem.....
Talán, bőrgyógyásszal írass fel gyantázás utánra 1 gyógyszertári készítményt, (ecsetelőt), mert az nem drága, nekem használt.
:-)
kozmetikussal csináltasd
nem szabadna, hogy szétégesse, ez nem a gyanta hibája, nem voltál elég körültekintő
Sajnos, vannak érzékeny bőrűek, akiknek ebbe bele kell nyugodni, s a legideálisabb megoldáést megtalálni, amivel a legkevésbé pattognak ki
Véglegesre sincs pénzem, meg úgy hallottam nem is teljesen az..
Cukorgyantát vettem, de szétégette a bőröm, és le se hozta a szőrt.
miért nem vált be a gyanta?
persze, nem a legpraktikusabb, mert ott meg meg kell várni egy bizonyos hosszt a következő gyantázáshoz
végleges szőrtelenítésre gondoltál már?
én gyantáztatnám a helyedben
Eléggé szőrös a lábam (lábszár, comb is), és most hogy nyár van, hordanék rövidnadrágot, de egyszerűen annyira csúnya, hogy hihetetlen.
Nyilván leszedem, de a borotva sosem hozza le százszázalékosan, valamint mindig kipattogok tőle, begyullad a bőröm. Epilátort, gyantát próbáltam, de azok sem váltak be. A kozmetikus meg drága lenne, mert gyorsan nő. Kókuszolajat kenek rá boroválás után, de azért nem múlik teljesen a sok piros folt.
Nem tudom mit csináljak vele, mert ha kipattog csúnyább mint eleve. Már nagyon az idegeimre megy..
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Mit lehet kezdeni egy önző férjjel?
- Lehet újra kezdeni a csalódottságból?
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Gátmetszés után rosszul varrtak össze. Volt már valakinek ilyen? Lehet ezzel vmit kezdeni?
- Cipőgondok: lehet ezzel valamit kezdeni?