Mit kérnél a Jézuskától, ami pénzért megvehető vagy mire költenéd, ha kapnál x összeget? (beszélgetés)
Jézuskától??? :-O
Az ki???
Ide óvodásoknak is lehet regelni? :-O
én azt kérném,karácsonyig essen sok hó,de az ünnepek után süssön a nap,ugyanis megyek 1 hétre egy 1000kilométeres magyar túrára.
ha adnának pénzt,betenném a bankba,ugyanis mindenem megvan,de a biztonságérzet,hogy van ha kell a legfontosabb.
Mekkora az az X?
Mert most épp kinéztem egy csoda szép, hipermodern 80nm+30nm-es örök panorámás pecót; csak úgy csaj-lakásnak megfelelne, néha úgy elvonulnék csak titokban kéne tartanom a helyet a család elől nehogy megtaláljanak
autó
mondjuk audi a8-ban kiegyezhetünk
X összegből vennék egy Lexust, persze kéket. Meg egy házat a Bahamákon, meg....egy jachtot, meg ....
vagy nem ekkor az X?
Csak annyi pénzt kérnék, hogy akik akaratukon kívül szegényedtek el, mert munkanélküliek lettek, vagy más családi okok állnak a háttérben, azoknak mindig legyen mit enni és ki tudják fizetni a rezsit, és a ruházkodást.
Azok pedig, akik nem is akarnak családi életet élni, mert szeretik (vannak ilyenek) ezt a másfajta életet, szabadságnak nevezik ők :( azok se fagyjanak meg soha, sehol :)
Magunknak annyit, hogy egészségben és békében, boldogságban és szeretetben élhessen az egész nagy család, mindenhol :) annyi pénzzel, ami a mindennapokhoz elég és ne kelljen fogunkhoz verni a garast :)
sok lett? lehet:)
A hiteleim fizetném ki, nekem nem kell semmi.
Amire én vágyom azt nem lehet pénzen megvenni...:(
Az egy kamu car. :)
Én maradnék a pénznél,lenne helye :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Kisfiam kiskutyát szeretne Karácsonyra a Jézuskától...!
- Babát kérek a Jézuskától:) Csatlakoztok hozzám? 2011 a mi évünk!!
- Tudnátok segíteni? Kisunokám plüss Elmo figurát szeretne a jézuskától? Hol lehet kapni?
- Csinálja valaki a Kérj új alakot a Jézuskától programot Rubint Rékával?