Babát kérek a Jézuskától:) Csatlakoztok hozzám? 2011 a mi évünk!! (beszélgetés)
szia!
Persze! Örülünk hogy itt vagy!
Sziasztok!
Csatlakozhatok a klubbhoz? Nekünk ez az első hónapunk. Jó lenne olyanokkal beszélgetni, akik szintén most próbálkoznak.
Én is csatlakozom, mi is Babát szeretnénk a Jézuskától! 27ére nem várom, szóval 25reggel tesztelek! Eddig elég sok jel mutatja, h talán, de nem merem beleélni magam, kiderül, csak türelmesnek kell lenni, de azért majd szorítsatok! :)
Nektek is dublacsíkos boldog Karácsonyt Kívánok! :)
Gratulálok! Vigyázz rá és növeszd nagyra! Az én "lombikbébim" már 9 éves. :)
Katus
HELLO.Mennék én is a klubba.
moncs
Szia! Üdv!
Örülünk hogy itt vagy:)
Tudom milyen szomorú lehetsz miatta:(
De fel a fejjel, légy pozitív! Bátorítjuk, lelkesítjük itt egymást, és nemsokára összejön mindenkinek:)
Mi zárt klubban beszélgetünk: Essünk teherbe címen.
az adatlapodon is ott van hogy már tag vagy:)
remélem be tudsz lépni!:)
Így van! Persze hogy nem lehet feladni. Nekem azt mondta egyik ismerősöm hogy húsz évesen azt mondták neki hogy meddő és sosem lesz gyereke. Hát ma négy van neki!;)
Szerintem aki vágyik a babára és az anyaságra annak előbb utóbb teljesül is az álma!
És én hiszem hogy ELŐBB!;)
Szóval már kicsivel több mint két éve vagyunk együtt párommal. Nemrég döntöttül el,hogy hanuártól belevágunk a babaprojebe. Persze ha sz egészségem is engedi. Sajna endom van és picit rontja az esélyemet. De soha nem szabad feladni!
Tudom egyszer édesanya leszek! :)
További ajánlott fórumok:
- Szenvedek az utolsó kilóimmal!Érezted ezt TE is?Ha igen, kérlek csatlakozz hozzám és támogassuk egymást!
- Ki csatlakozna hozzám, Jillian Michaels 30 naposához?
- Ki csatlakozna hozzám e hónap 20.-ától?
- 125 kg-ról indulok, ha te is hasonló vagy csatlakozz hozzám!!!
- Ki csatlakozik hozzám a fogyiban?
- December 10-től megrendeltem Gastroyaltól a paleoit étrendet. Csatlakozik hozzám valaki?