Mit jelent pontosan ez a jóslat? (tudásbázis)
A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki mellette van én nem ellenzem.
Szóval ezt a jóslatot úgy értelmezed, ahogy akarod.
Döntsd el, akarod-e a pasit. Ha akarod, ne jósnőkhöz mászkerálj, hanem higgy magadban, és hódítsd meg!
A saját céljai után megy? (Tényleg?) Mik ezek a célok? Tudsz ebben neki segíteni és ezáltal a közelében lenni jó fej, szexi és vonzó lenni? Vagy más tenni azért, hogy meghódítsd?
Amúgy, ha mindenképpen segíteni akarsz ezós úton is, agykontroll, vonzás törvénye...
Én is így értelmezem, ahogy a 2., 3. hozzászólásnál írták le..
Írtam egy másik topicodba is, ott van a válasz, hogy mi miért történik életünkben..
Vagy egy topic, én is benne vagyok, az élet értelme, az összes bejegyzésemnél rátalálsz, nagyon jó, én abból a topicból rengeteget tanultam az élet miértjeiről, és azóta sokkal könnyebben dolgozok fel kudarcokat..
Tanult emberek írnak nagyon jókat..
"Nálad kínzó álmodozás és bánat, az elutasítás felett érzett félelem.A gyengeségekre fény derül és tisztán látszódnak a határaid és a tehetetlenséged is."
ez jelzi, hogy törekedned kell, hogy a valóságban élj, ne kínozd magad olyan álmodozással, aminek már nincs alapja, és tiszteletben kell tartanod, hogy a férfi magával van elfoglalva ezáltal tudatosítanod kell a határaid, hogy te nem változtathatod őt meg.
Szia! Én úgy értelmezem, hogy a férfi magával van elfoglalva és a saját céljaival, Te viszont szenvedsz attól, hogy nem viszonozza az érzelmeid. És neked ezen a fájdalmon végig kell menned, vagyis fel kell dolgoznod.
Világra hozás fájdalma is azt mutatja, hogy felszínre kell hoznod a szenvedést, ki kell munkálnod magadból!
És így leszel boldog, sejtésem szerint mással, nem pedig ezzel a fiúval!
Sziasztok! Kaptam egy jóslatot, mert szeretek valakit akivel egy ideje nem vagyunk együtt. Írt is a jósnő (nem pénzért) de nem igazán értem a szövegét. Kérlek Titeket mondjátok meg ezt a szöveget ki, hogy értelmezné erre a kérdésre válaszként? " Lesz e folytatás?"
Nagyon kérek mindenkit aki nem hisz ebbe az ne írjon, mert maga a jóslás pro kontra érvei érdekelnek, hanem a szöveg "értelmezése". Köszönöm szépen!
A válasz amit kaptam: "Jelenleg ez a férfi makacs kitartással és másokra való tekintet nélkül követi a céljait.
Nálad kínzó álmodozás és bánat, az elutasítás felett érzett félelem.A gyengeségekre fény derül és tisztán látszódnak a határaid és a tehetetlenséged is.:(
Lassan át kell kelni a senki földjén...
Mielőtt istennő leszel, még végig kell csinálni a világra hozás fájdalmát."
Hát ebben kérném a segítségeket.
További ajánlott fórumok:
- Mit jelent pontosan az MLM munka?
- Németül (jól) tudók! A "Streicheleinheiten" szó mit jelent pontosan?
- Mit jelent az pontosan, hogy a vízszolgáltató korlátozza a vízfogyasztást?
- Fizetési határidő a banknál - pontosan mit jelent?
- START Plusz kártya kedvezmény mértéke, pontosan mit jelent?
- Mit jelent pontosan birósági eljárás utolsó felszólitás.150000FT Kellene befizetnem 8 napon belül de nem tudom .