Mit jelent pontosan birósági eljárás utolsó felszólitás.150000FT Kellene befizetnem 8 napon belül de nem tudom . (tudásbázis)
Ha jók az infóim,akkor a végrehajtótól kapsz majd csekkeket,és teljesen mindegy mekkora összeget fizetsz be rá,akkor annak akinek tartozol újból be kell adnia a bíróságra a végrehajtás iránti kérelmét.Így időt nyersz.
(Grácia!Ez is kiskapu ha jól tudom.)
Ne izgulj amúgy.... Ha a égrehajtásra kerül az ügyed, akkor is kapsz még vagy 10 feszólítást. Ez nem úgy van mint a filmeken, hogy hipp-hopp jön a végrehajtó és viszi amit talál! Sőt el sem viszi, csak ráragaszt egy cetlit, hogy le van foglalva. Ha el tudja adni, akkor viszi. De kicsi az esélye, hogy pl egy tv-t akár elad... :D
De elmondom neked, a végrehajtótól könnyebb részletfizetést kérni, mint attól akinek tartozol!!!! Egy szóval, nem kell félni!!!
igen, ha semmi nincs a neveden, akkor a fizuból vonják, de egy hónapban szinte semmit nem hagynak belőle, nagy részét viszik, szóval ami marad, abból nem igen tudsz megélni, ha nincs félretett pénzed
szólj minél hamarabb nekik, ahogy írtam ;)
Hát az ilyen az nem túl jó...a fizetés 30 % át elviheti. Ha úgy csinálja, hogy végrehajtón keresztül aki már kiderítette, hogy hol dolgozol, akkor már annyival kevesebbet kapsz.
Miért nem kérsz részletfizetést? Akkor legalább ott a hajlandóság és ezt figyelembe veszik...
próbáld meg, még talán most sem késő
a 8 napon belül tértivevénnyel adj fel levelet, melyben méltányossági alapon kéred a részletfizetést, ilyen és ilyen okokra hivatkozva (sorold fel, miért is nem tudod kifizetni)
Nincs mit el vinie mert albérletbe lakok.
akkor gondolom levonya a fizetésemböl ..
utolsó felszólítás?
gondolom, utána a behajtás jön, nem?
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Fizetési felszólítás a MÁV-tól...(úgynéz ki, visszaéltek az adatainkkal)
- Fut-fuss! Egyértelmű igeragozás. És a csuklik igét hogy mondjuk felszólító módban?
- Fizetési felszólítás kaptam két év utám közmű tartozásra hivatkozva. Mit tudok tenni, ha szerintem ez nem jogos követelés?
- Mondd a "hámlani" szót E/2. személyben felszólító módban :)
- Oriflame fizetési felszólítás, mit lehet tenni eben az esetben?