Mit jelent ha azt álmodom, hogy terhes vagyok? (beszélgetés)
Én is sokszor àlmodom azt, h terhes vagyok. Àlmodtam màr, h ikreim születtek, meg h egy lànyom született. A lànyom neve Izabella, Bella volt.
Babàt szeretnénk és valszeg azért àlmodok ilyeneket, meg a Bella név nagyon tetszik. *-*
Az elmúlt egy év alatt k.b. tízszer álmodtam,hogy terhes vagyok-és mikor megszületett a gyermek,hirtelen felébredtem és csalódott voltam.
Pedig nem szeretnék már gyermeket.
Bár a lányom a napokban előadta,hogy nagyon szeretne egy kis tesót,de ez sajnos már nem lehetséges.Idősek vagyunk a férjemmel-én negyven,a párom már nagypapa:O
Sziasztok! Én is most tévedtem ide, 1-2 hete folyamatosan azt álmodom,hogy terhes vagyok. Volt már olyan álmom is,hogy szabályosan éreztem,ahogy rugdos a baba, meg mocorog...
Ez azért érdekes, mert nekem még nincs tervbe véve baba, sőőőőt...a párom sem éppen az, akivel hosszú távon terveztem. Tőle nem akarnék babát...
Szóval engem is érdekelne,hogy pontosan mit is jelenthet?!
De rég nem írt ide senki :-)
Már régóta visszatérő álom nekem is, h terhes vagyok. Az utóbbi egy hétben háromszor álmodtam erről. Valószínűleg azért, mert már nagyon szeretnék babát. :-)
Én erre tudok következtetni.
De tudod mi erre a válasz?
Sajnos soha nem lesznek tökéletesen ideálisak a körülmények. Olvastam már több fórumot ilyen témában. Mindenhol azt mondják, hogy még vártunk, még vártunk... és nem lett sokkal jobb a körülmény. Legfeljebb a baba gondolta meg magát.
És a legtöbb vélemény szerint a babára mindig lesz elég. És tudod, fő a pozitív gondolkodás! :)
Én mindkétszer álmodtam hogy ikreim vannak. Lányomnál fiú ikreket, fiamnál meg lány ikreket.
De egyedül voltak a hasamban. :-)
Sziasztok!
Én háromszor álmodtam azt, hogy babát várok és mindegyik alkalommal, mint később kiderült igaz is volt:)
tunderszeplő, erikka, és titiána szerintem összefoglalták álmoskönyv szerint is.
De én is a belső vágyódásra voksolnék.Azaz vagy nagyon szeretnél már, vagy félsz tőle.
Én is álmodtam terhességgel,az álom legvégén sikerült meglessem,h . igen nunija van, erre most itt rohangál egy kukis nekem:)
Én álmomban nem tudtam eldönteni terhes vagyok-e vagy daganatom van, ezért elmentem nőgyógyászhoz, aki meg UH-zott és felébredtem:)
Utána már a valóságban csináltam tesztet és pozitiv lett:)
Egyébként a baba nevét is megálmodtam, Izabellának hívják. Minden féle névre gondoltam, de erre nem.
Én kb. egy hete azt álmodtam, hogy a párom (pasi!) terhes. Kettő(vagy három) bébi a hasában nevelkedett, egy meg a vállánál a karjában. Kb. 12 centisek voltak a bébik, és kidudorodtak, látni lehetett a formájukat. És én azon agyaltam, hogy a kis különc a vállában hogy fog lejutni a többihez a hasába. Vagy talán ott akar majd fejlődni? (Jó nagy felkarja lenne tőle!)
Vannak hülye álmaim... :-DDD
További ajánlott fórumok:
- Ez jelentheti, hogy terhes vagyok?
- Második babámmal vagyok 38 hetes terhes. A mai uh-n mondták, hogy nagyon lent van a feje. Ez jelentheti azt, hogy már nem kell sokat várni?
- 18éves vagyok.Mit jelenthet álmomban az, ha 9hónapos terhes vagyok?
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Mit jelent az, h még igen hátul van a méhszáj? 38 hetes terhes vagyok.
- Azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Valaki segítene nekem megfejteni mit jelenthet?