Ez jelentheti, hogy terhes vagyok? (tudásbázis)
ilyen hamar még nem jelentkezik mellfeszülés terhességi tünetként, az legfeljebb a menzesztől lehet vagy pszichésen, ha annyira szeretnéd a gyereket :)
lehet, hogy előfordul, hogy valaki terhesség alatt is menstruál, de ez inkább ritka kivétel és jelenség, nem jelenti azt, hogy semmit nem számít, ha megjön :)
ha orvoshoz mindenképp mész, akkor úgyis megvizsgál, és kiderül, hogy mi a helyzet
én nem nagyon értem a logikádat. megjött rendesen, legfeljebb annyi különbséggel, hogy utána volt még egy kis barnázás, ha jól értem. miből gondolod, hogy mégis terhes lennél?
ami persze nem kizárt, pláne ha gyereket akartok és azon munkálkodtok, de én akkor reménykednék a helyedben, ha nem jönne meg :)
tesztelj egyet egy hét múlva is, ha úgy gondolod, ha negatív, szerintem felesleges dokihoz menni. kivéve, ha valamilyen problémád van, vérzés vagy görcsök
Hát persze,hogy azért...
Csak,sokan nem értjük ezeket a fórumokat,és lássuk be..igazán nincs is olyan sok értelme,mert én Debrecenből meg nem mondom,hogy terhes vagy-e!
De szerintem más se....és,úgy is mindenki azt írja,hogy vegyél tesztet,szóval...
Annyit árulj el,hogy drukkoljunk..a pozitívnak,vagy az ellenkezőjének?
Vagy az vagy,vagy nem.
Ha holnap tesztet csinálsz,mindegy mit írunk,mert a babát,nem mi beszéljük beléd!
További ajánlott fórumok:
- Kicsi a babám a terhességi héthez képest, mit jelenthet ez?
- Mit jelenthet az, ha álmomban férfi vagyok?
- Második babámmal vagyok 38 hetes terhes. A mai uh-n mondták, hogy nagyon lent van a feje. Ez jelentheti azt, hogy már nem kell sokat várni?
- 18éves vagyok.Mit jelenthet álmomban az, ha 9hónapos terhes vagyok?
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Valaki segítene nekem megfejteni mit jelenthet?