Mit jelent és mit tegyek? (beszélgetés)
Többet kellene mesélned rólatok, így ember meg nem mondja, hogy miért kaptad.
Lehet újra szeretné kezdeni veled mert még mindig érez irántad valamit.
Lehet kidobta volt barátnő és most az exeknél próbálkozik egy kis egészségügyi szex miatt.
Lehet nem akar semmit, csak kedves volt.
Lehet....
Az elso szerelmemmel ugy 5 evvel a szakitasunk utan kb. egy evben egyszer szoktunk talalkozni. Ha nem spontan a varosban futottunk ossze, es ultunk be egy kavera, akkor hozott nekem egy szal rozsat, mert tudta, hogy szeretem, es kiszaritva is tartottam mindig egy vazaban.
De nekem egy bnom is szokott hozni viragot, amit a munkahelyen leselejteztek, mert en meg a napi "lejart" kajat hordtam neki az en uzletembol. Egyutt setalgatva meg latta, hogy szedek magamnak virago, vagy 1-2 £-ert meglepem magam egy csokorral.
hogy, betört egy virágboltba...-)
de lehet, hogy nem...
Elsősorban tedd vízbe.
Mit jelent, azt neked kell tudni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Felér foltok jelentek meg a körmömön, a végein hámlik, és nagyon törékeny. Mit tegyek?
- Mit tegyek? Nem akar kijelentkezni. Az élettársam elköltözött, az én lakásomból. Ez volt a lakcíme, be volt jelentkezve ide.
- Ha megnyitok egy oldalt Pl: Hoxa és kéri hogy jelentkezzek be és rákattintok kiírja hogy eddig kik jelentkeztek be. Mit tegyek?
- Kb. 3napja az arcomon kiütésszerű apró hólyagocskák jelentek meg. Mi lehet ez, mit tegyek, hogy eltűnjenek?
- Ki van száradva a homlokom, de csak ott....és apró pöttyök jelentek meg rajta. Mit tegyek?