Kb. 3napja az arcomon kiütésszerű apró hólyagocskák jelentek meg. Mi lehet ez, mit tegyek, hogy eltűnjenek? (tudásbázis)
4. 05ca69913d (válaszként erre: 3. - E642ac5487)
2009. jan. 22. 13:05
Esetleg valami vegyszerre allergiás reakció. Lehet pár napon belül elmúlnak, de azért orvossal is megnézethetnéd.
3. e642ac5487
2009. jan. 22. 12:55
Hát ez az...semmi olyat nem ettem :( Legalábbis máskor nem volt rám ilyen hatással :(
2. Tacus
2009. jan. 22. 12:20
Szia,
Nem ettél valami olyat, amit eddig nem ettél. (Nekem a főtt tojástol szokott kipattogni)
Ha nem múlik keress fel egy börgyogyászt!
1. e642ac5487
2009. jan. 22. 12:12
Kb; 3napja az arcomon kiütészserű apró hólyagocskák jelentek meg :(
Látni annyira nem látszik, csak közelről, de nagyon idegesítő hogy mikor hozzányúlok az arcomhoz tiszta ragya :(
Mit csináljak hogy eltűnejenek? :(
További ajánlott fórumok:
- Miért a csúnya, vagy csak szimplán jelentéktelen nőknek van jó pasijuk?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Mi a leggyorsabb módja, hogy eltűnjenek a nyakon lévő szívás nyomok?
- 21 hónapos kislányom testén ma délután csaláncsípésszerű kiütések jelentek meg, majd elmúltak és este más helyeken jöttek ki. Mi lehet ez?
- 3 éves lányomnak epret adtam 2 napja. A kezén az ujjak között piros, az ujjak végén piros pici hólyagocskák vannak és viszketnek, mi lehet?