Mit jelent az, hogy folyamatos munkarend? (tudásbázis)
Látom, hogy régi fórum, de írok példát.
Tételezzük fel, hogy te a D műszakban dolgozol:
DE DU ÉJ
1. C D B
2. C D B
3. C A B
4. D A D
5. C A D
6. - A D
7. B C D
8. B C A
9. B D A
10.B D A
11.B D C
12.B D C
13.- D C
14.A B C
.....és így tovább, számok a hónap napjai. Amit kihúztam, az vasárnap, ilyenkor az előtte és utána dolgozónak lehetőség nyílik egy kiadós túlórára. Éjszakás marad délelőtt tízig, délutános kezd 10 órakor, ezt a napot 2 emberrel oldják meg.
szia
hétfő 00 ótól - vas 24-ó ig mint a Tescoba
üdv
ezt tapasztaltam a saját bőrömön.
8 órában, 3nap munka 1 nap pihi
12 órában, 2 nap munka, 2 pihi
12 órában, 3nap munka 3 pihenő
Nincs hétvége, nincs ünnepnap
Lehet ez akár 12 órás munkarend is. Egy nap nappal, egy nap éjjel, két nap szabad.
Ahogy a 4. hsz-ban írták, folyamatosan, hétvégén, ünnepnap, nappal és éjszaka. Heti két pihenőnap kiadása kötelező itt is, csak nem biztos, hogy az hétvégére esik, maximum egy hónapban egyszer kötelező.
folyamatos munkarend esetén nem fizetnek extrán a hétvégéért, az ünnepnapért igen mondjuk, de ott semmi nem szent. az ünnepek sem:-(
sajnos
Nálunk ez annó,4 műszakot jelentett,tehát 7napos volt a munkarend,A,B,C,D műszak,mig a ABC műszak pihent addig nyomta a D.
vagyis 7 nap délelőtt 1 pihi,7 nap délután 3 pihi,7 éjszaka 3 pihi.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ki tudná megmondani nekem h napi 6 órás munkarendben mennyi szabadság jár?
- Anyukák több műszakos munkarendben! Hogy oldjátok meg?
- Munka törvénykönyvében van-e kitétel arra, hogyha valaki takaríttat, hány nm jut 1 főre 8 órás-, ill.12órás munkarendben?
- Telebankos munka esetén mit jelent a folyamatos munkarend?
- Megcsinálhatja a cég, hogy két műszakos munkarendben csak akkor fizet műszakpótlékot, ha a két hét délután megvan?
- Dolgozik vagy dolgozott valaki KiwiSun szoláriumban? Hogy van munkarend? A fizetés mennyi?