Mit jelent az, hogy 51%-ban működik a vese? (tudásbázis)
Ma elküldöm az összes receptet. Ahol tudsz rendelni: www.etelallergiabolt.hu
A FE-mini (fehérje-mini) termékek között kell válogatni. A "rendes" liszt helyett FE-kenyér- illetve galuskaport használtam.
Szia!
40 g-ot (0,6 g/testtömeg-kilogramm), gondolom.
Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy ennyi fehérjét ehet egy nap. Ilyen esetben szerintem az orvos össze kell, hogy állíttasson dietetikussal megfelelő fehérjetartalmű étrndet.
Érdemes lenne visszamenni a kórházba, vagy legalábbis fölhívni őket.
Magándietetikushoz is lehet fordulni, de az nem annyira olcsó.
Szia pymary!Nem vagyok orvos, de a férjem 15 évig művesés volt mire transzplantálták.neki is volt olyan időszaka mikor 50%-ban működött a veséje.Naponta min.2l.folyadékot kellett innia,szénsavmenteset,lehetőleg ásványvizet vagy teát, kevés cukorral, és fehérjeszegény ételeket.Alkohol, nehéz ételek kizárt.Vigyázni kell,ha bármilyen gondja van azonnal orvoshoz kell menni.Kerülje a nehéz fizikai munkát, de azért sétáljon,mozogjon.Evvel így évekig el lehet élni, nem kell félni.Vigyázz édesanyádra, ne fázzon fel.Ha kiváncsi vagy még valamire írj, édesanyádnak és neked is jó egészséget és szép nyugodt életet kívánok,vigyázzatok egymásra:
vazsu
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Agykontroll: valóban működik!
- Mit jelent, ha egy nős férfi azt mondja, hogy működik köztünk a kémia?
- Mit jelent a Cafeteria, hogy működik az OTP cafeteria kártya?
- Mit jelent az ultrahangnál, hogy a fekvése a babának II.kt.
- Nem működik a levelezésem, hálózati jelszót kér. Mit jelent ez?