Mit javasolnátok nekem? (beszélgetés)
meg az update! azért sem jó, mert van reggeli tízórai ebéd, uzsonna, vacsi.
napközben alszom, délután felkelek, vacsizunk, megyünk dolgozni, 9-kor kezdünk aztán éjfél egy óra fele van egy 10 perces szünetünk, aztán hajnali 4-kor egy reggeli fél órás szünet, 6-ig még meló, aztán haza, és alvás. nem jó ez az éjszakai élet, de muszáj :(
köszönöm a válszokat, de itt kinnt nincsenenk norbis cuccok :( meg türelmem sincs egy nap sokfélét főzni,elkészíteni. talán ha hazamegyek :)
pénteken megyek vérvételre, majd megkérem a dokit, hogy nézze meg a hormonjaimat. amúgy a két év alatt kb 20 kilót leadtam már :D de itt megálltam és még egy tízest úgy szeretnék. halból csak a halrudacskát eszem, nem bírom sem a szagát sem a látványt :(
Szia!
A pajzsmirigy-hormont megnézetted már ? Egyszerű vérvétellel kimutatható,és az is oka lehet ha nem fogy valaki.Mert a kétszeri étkezéssel és fizikai munkával le kellene tudnod dobni,azaz meg sem kellene hízni.
Sok fehér hús és hal amit ajánlok amúgy,és nem utolsó sorban a paleolit táplálkozást :)
Nézz utána!
szeretnék megszabadulni kb 10-15 kilótól. ami a problémám, hogy imádom a finom ételeket ( a párom meg szakácsnak készül, gondolhatjátok). már belekezdtem egy pár diétába, de pár hét után feladtam : depressziós lettem, feszült, és egy deka sem ment le(pedig betartottam mindent). és úúúútálom sanyargatni magam. és minden nap kétszer eszem, egyszer hajnali 4kor utána este 6 fele, mert éjszakás vagyok, fizikai munkát végzek. ki sem bírnám piritóssal meg tojással. a nappalok általában alvással telnek. ha otthon lennék (magyarországon) több variáció lenne a sportoláshoz, de itt minden iszonyatosan drága. néztem már a kondit is, horribilis, néztem az uszodát, szintén horribilis áron van. a futást is kilőttem, mert nem bírta a bokám :(
van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak magammal? szeretnék csinosan hazamenni :)előre is köszönöm mindenkinek....
További ajánlott fórumok:
- Erős vérzés esetén mit javasolnátok egy 14 éves lánynak, ha a tampon felhelyezése gondot jelent?
- Milyen kisállat tartását javasolnátok?
- Milyen szakmát javasolnátok annak aki szereti a gyerekeket?
- Első randevú helyszínének mit javasolnátok?
- Milyen vitamint javasolnátok 2, 5 éves gyereknek a bölcsi megkezdése előtt?
- Ha valaki elsősorban a hasából szeretne fogyni, annak milyen testmozgást javasolnátok?