Mit írjak az angol házifeladatomba, ha ez a téma? (tudásbázis)
Na, ez is +oldva
:)
Visszanézek néha egy-egy feltett kérdésre, különösen hogy ott van "sürgős", aztán vissza se néz a kérdező
Van egy topik a Hoxán
Nem értem miért nem használják a keresőt a kérdés feltevése elött
3. Titkot csak olyan barátnak mondok el akiben megbízok.
4.A titoktartás fontos egy barátságban,mert ez az őszinteségen és a megbízhatóságon alapul
5. A titoktartás a barátságban egy megmérettetés mennyire vagy érett arra, hogy igaz barát legyél.
válaszolj a következő 5 kérdésemre más-más válaszokkal és meg is van a válasz:
- titoktartás fontos e egy barátságban?
Én segítek =)
leírom magyarul ha nem tudod lefordítani akkor segítek
1. Véleményem szerint a titoktartás fontos egy barátságban, mert így barátok megbíznak egymásban.
2.Aki elmondja egy barátjának a titkát, annak többet nem fognak titkokat elmondani.
Sajnos így ennyi jutott most eszembe =D
:)
en nem "sajnalok" segiteni, de ha meg magyarul is lusta megirni..
További ajánlott fórumok:
- Melyik az az 1-ből és 0-ból álló szám, amelyik osztható 36-tal? 7.osztályos fiamnak, ez a házifeladata, és nem tudok neki segíteni benne
- Mit írjak érvelő szövegnek, aminek a témája: kezeld másként a másságot?
- Szeretenék segítséget kérni angol cipőméretezés témában:o) Szóval ha nekem 39-es a lábam akkor ez az angol méretezés szerint mekkora?
- Tud valaki 2 olyan festőt 2 olyan építészt akinek az alkotásai halála után lettek elismertek?Testvérem házifeladata.
- Pénzügy tanárt/vagy pénzügyest keresek Szegeden sürgősen értékpapír házifeladat megoldásához.
- Felsőfokú angol nyelvvizsgán mit mondjak arról a témáról, hogy aukció/régiségek?