Mit illene tenni, ha egy olyan régi ismerős ír ünnepi üdvözletet, aki régen megszakította velem a kapcsolatot? (beszélgetős fórum)
Döntsd el, mennyit érsz, ha úgy gondolod 5 Ft-ot, akkor ismeretlenül nekem is annyit.
Ha többre értékelnéd magad, ez a fórum meg sem születik, hiszen 5 Ft-os szajhazás után, eszedbe se jutna érdeklődni mit tegyél.
Nem írok neki, a karácsonyi üdvözletére írtam vissza, de nem beszélek vele, köszön, visszaköszönök ha találkozunk s ennyi.
“ .azt szokták mondani. Ki, mit érdemel.” szóval így ismeretlenül azt állítod, hogy én ezt érdemlem??
17. hozzászóláshoz nem enged írni, itt válaszolok.
9. hsz. "egy utolsó szajha vagyok, nem érek 5 Ft-ot se."
Ha te ezekután még írsz neki, hát gratulálok. Erre mondják, hogy semmi tartásod nincs. Nem becsülöd magad. Azért egy több, mint szemét vagy, ahogy a 17. hsz-ben írod.
De, te tudod mennyit érsz önmagadnak. Anyámat, apámat megtagadnám ennyiért, nem egy senkiházi pasit.
Ennél mindig is többre tartottam magam, hogy ilyet mondjanak rám, mondjuk hála az égnek nem is mondta még senki......azt szokták mondani. Ki, mit érdemel.
Megbánta. Bizonyára.
Aki ilyet képes mondani az biztos megbánja.
Hagyd a francba ezt az embert. Mit akarsz? Hogy legközelebb felpofozzon, mert nem vagy szerelmes? Vagy megerőszakoljon?
Gondolkodj már az ég áldjon meg!!!
27 éves vagy.
Lehordott mindennek.
Te pedig írnál neki. Hmm.. Érdekes.
Sokszor pofára fogsz még esni és annál is többször leszel önként lábtörlő. Rosszabb esetben boxzsák.
Miért?
Miért nem tartod ennél többre magad?
Ha ennyinek tartod magad, akkor írj neki, küldj neki szivecskéket, puszikákat.
Van neked tartásod?
Akkor ne reagálj.
Ezek után nincs miről beszélni.
Jó. Tehát már mindenkit megkérdeztél.
Te mit tennél önállóan??
Mi lenne ha senki nem segítene?
Kedves Ghost!
Soha nem voltam még ilyen szituációban. Mint ember, mindig kedveltem őt, de nem tudtam viszonozni az érzéseit, s ezért döntött úgy, hogy ne tartsuk a kapcsolatot. Eddig akárhány ismerősömet megkérdeztem, mindenki azt mondta, hogy tiltsam le, ne is adjam meg a lehetőséget neki, hogy keressen. Amikor ugyanis elváltak útjaink, azt vágta a fejemhez, hogy egy utolsó szajha vagyok, nem érek 5 Ft-ot se.
Ha akarsz tőle valamit (értsd:kapcsolatot), akkor írj.
Ha nem, akkor ne.
48/N
Drága anonim!
Mi van veletek huszonévesekkel???
Nem tudjátok mit éreztek, nem tudjátok mikor mit kell vagy mit illik.
Nincs önálló gondolatotok .
Nagyon jó viszonyban lettünk az egyik férfivel, majd egyszercsak megharagudott s soha többé nem jelentkezett. (Azt hiszem többet kezdett érezni, s én ezt nem viszonoztam). Karácsonykor írt üdvözletet, amit megköszöntem, s én is visszaküldtem neki egy köszöntőt. Újév alkalmából illene, hogy én írjak neki, illetve ha mégis ő írna előbb, illene megkérdeztem tőle, hogy hogy van?
27N
További ajánlott fórumok:
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...
- Hogyan tudom jogi úton örökre megszakítani a kapcsolatomat a vér szerinti családommal?
- Miért dönt úgy egy ember, hogy megszakít minden kapcsolatot valakivel, akit szeret?
- Szakítottunk, minden kapcsolatot megszakított velem, ha meglát akkor mégis mi a fenének köszön rám?
- Párom megszakítaná az előző kapcsolatából fogant terhességét
- Válaszolnátok terhesség megszakítás utáni dologgal kapcsolatos kérdéseimre?