Mit gondoltok ezekről az utazási irodákról: Anubis/Best Reisen/Budavár T./Campus Club/IBUSZ/Tensi/Unitravel/Kartago/Neckermann/Quaestor? (tudásbázis)
elég furcsák a hsz-eid...:)
(amúgy áruld már el, miért olyan nagy kunszt megszervezni egy balcsis nyaralást?! én már csomószor szerveztem ilyet, csak magunknak, vagy akár tucatnyi embernek...nem egy nagy kaland...!)
Tudom, kicsit megkésve, de azért leírom a véleményem... :) Nekem a Quaestor a favoritom, igaz, én a számlámat is náluk vezetem, de utazás terén is nagyon beváltak! :)
Görögország, Thaiföld, belföld többször
Többikről nem tudok, viszont ismeretségi, szűk és tág családi körben az a tapasztalat, hogy bármelyik általad emlegetett iroda korrekt és minden okés velük, csak mindenki mással szimpatizál, mindenkinek más a kedvenc valami miatt.
A campus és az unitravel számomra ismeretlen, de a többi régi,jó bevált nevek a szakmában :)
na, ez jól hangzik!
Quaestorl, többiekről mit tudsz?
Mallorcán anyósomék voltak a Kartagoval, semmi panasz volt, bár a repülőgép késése esetén elég hiányosan tájékoztatták őket.
Én Anubis mániás vagyok, csakis velük :)) első egyiptomi utazáson velük voltunk, azóta csakis velük utazunk :)
Mallorcára nászútra:)
a Télen-Nyáront néztem, az a furi, h pár szállodába 10-20-30 ezerrel olcsóbbért visznek, mint a többi felsorolt...nem értem. lehet, h azt pont vmi kisebb utazási irodától szervezték le?
kicsit félek ettől a közvetítősditől, bevallom.
amúgy amennyire én tudom, a Best Reisen, Kartago, Neckermann a dobogós a fentiekből.
2009-ben meg a kartagoval voltunk, az is gondmentes volt.
mindkettőt online intéztem a foglalástól a fizetésig. nekem csak jó tapasztalataim vannak, belföldi és külföldi utazások mindegyikét így rendeztem.
Nekem a Kartago vált be, persze attól is függ, hogy mi az úti célod.
Hova utazol?
A közvetítők csak plusz pénzt kérnek, több pl. a Kartagotól veszi az utakat.
elsősorban a megbízhatósággal kapcsolatos tapasztalatok, infók érdekelnének. köszi!
ja és az online utazásközvetítőkről (Télen-Nyáron pl.) mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)