Mit gondoltok a zenélős bilikről? (tudásbázis)
...zenélős Bükkfa bili?
jó gondolat bizony!
hát nem tudom
ha igy lehet eredményt elérni akkor igen
de ha mindegy akkor nem
pl
a nagy ugy lett szobatiszta hogy a bilit kihagyta
egyből wc
a kicsi meg mikor hogy de nem foglalkozik hogy zenél-e vagy sem
ha akar ráül ha nem akkor zenélhet ameddig birja , ugy sem pisil
a bölcsiben hagyományos bili van
ha megszokta örülök
én nem vennék de ha kapna akkor sem dobnám ki :))
Még nem,kicsit várok,amíg jobb idő lesz.
Erőltetni meg nem akarom :)
Az én gyerekeimnek nyuszifejes, forgós-csörgős labdás bilijük volt/van ( a legkisebb most kezd rászokni, vagyis én szeretném :), ha lassan rászokna ), azt ajándékba kaptuk.Eddig bevált.
A zenélős biliről a véleményem, hogy én nem venném meg, de ha kapna a kicsi ilyet ajándékba és elérném vele, hogy a gyermekem legalább az első "eredményig" a pelenka levétele után rajta üljön, akkor miért ne használnám?
Zenélni meg úgyis csak az elem kimerüléséig fog :)
:)))
szegény,nagyon édi lehetett :)
Még nem kezdtétek használni?
Egyszer ráült,véletlenül,de beszorult :(((
Most van új,normális bilije,de még tabu :(((
Hát, a kedves mama vett ilyen zenélőset a gyerek 1 éves szülinapjára!
Addig játszott vele,amíg lemerült az elem :-DDD
Én is azt hallottam, hogy a sima a legjobb, mert a zenélőssel játszik inkább a gyerek...
Nálunk bevált a sima!
Sziasztok!
Csak helyzetjelzés. Bilizik a kis drágám a sima bilibe :D Ő maga hozza, valamikor nem is hozza, csak ráül elvégzi a dolgát, kiönti, és jön, hogy aja mosni kéz. :) És még a Wc-t is lehúzza. Egyszerűen egyik napról a másikra. :)
Néha még besikerül, ha nagyon eljátszanak, akkor elfelejt pisilni, de pl ma is rohant hozzám, mert nem bírta lehúzni a nadrágját, hogy ajaaaa pisi bibibe. :) Szóval most nagyon jól állunk, sőt a délutáni alváshoz már nincs pelusunk :)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)