Mit gondoltok a remescar hegkezelő valóban jó régi sebekre is? (tudásbázis)
nekem lassan letelik a 2. hónap.
a véleményem az, hogy csodák nincsenek. a terhességi csíkjaim színén halványított, tényleg jobb lett, látványosan, de szerintem csak a szilikon miatti fénytörés az oka. Kíváncsi leszek, ha nem fogom használni, mi lesz. tényleg, ha valaki megteheti, egy próbát megér, mert nem rossz cucc. még egyet biztos nem veszek, inkább majd tornázok, mert egy izmos has jobban néz ki, még ha csíkos is..:)
Na hellóka!
Megvettem, kenem. Már az első kenés után elhalványította a csíkjaimat (5 hónapja szültem), de ha abbahagynám, szerintem újra látszana. Szerintem a benne lévő szilikon optikailag halványít. Nem tudom a kezelés vége felé 2 hónap múlva tartós lesz-e az eredmény. Már azért ez is valami. Szerintem a színt halványítja, a kidudorodást kicsit csökkenti, de a csíkokat nem hiszem, hogy ki fogja tölteni. 2 hónap múlva írok, hogy mi történt:)azért én optimista vagyok...:)
Jó reggelt!
Van valami új fejlemény? Én ma akarom már tényleg megveni ......
Szép napot! :)
Tyű, itt mindenki terhességi csíkra akarja használni? :)
Akkor én a térdműtétemmel nem vagyok idevaló :)
Nekem tökre használt, és van összehasolításai alapom is, mert másik lábamon is van és azt contratubex-szel kentem, akkoriban csak az volt, de a remescárral szebb lett.
Eltűnni nem fog a heg, ezt tudom, sztem ti se várjátok, hogy végleg eltűnik minden csík!
Megnéztem a honlapját is, to hogyhogy nem találtatok róla semmit?
De hüle vagyok. :) Most látom, hogy pont ebbe a topikvba írtam már meg, hogy akciós áron lehet most hozzájutnui. Akkor az előző hsz. érvénytelen!!
Ott akciós, ahol Bazsalikom31 írta a 33.hsz-ban. Én másfél hete használom kisfiamak egy friss hegre. Elesett a jégen és a jég ejtett egy vágást az orra és a szája közötti területen. Nem volt csúnya a seb, nem is gondoltam rá, hogy esetleg majd hegesedésnek indul, de elkezdett bekeményedett a seb területe és kiemelkedő keloid szerű hegesedés indult meg. Azonnal mentem a patikába...
Szinte pár nap múlva azt láttuk, hogy már húzott összébb a hegen és a körülötte lévő "pirosság" is sokat enyhült. Reggel, este kenjük. Nagyon remélem, hogy további javulás várható még! A tájékoztató 2-3 hónapon át tartó kezelést ír. Szerintem az is számít, hogy a heg mennyire friss/régi. Nyilván minél régebbi a heg, annál kitartóbbnak kell lenni.
Sziasztok!
Ide is beírom, hátha segítség valakinek. Februári akció keretében 3099 Ft-ért vettem az 5,4 g-os stiftet. Szerintem ez egyrészt elég baráti ár, másrészt rendkívül gazdaságos a használta, mert nagyon pici kell belőle. Olyasmi, mint egy szőlőzsír. Ha nem óriási területre kell, akkort nagyon sokáig elég.
Sziasztok,vettem.
Kb.egy hónapja használom a stiftet.Egy nagyon kevesett halványodott a heg.
Kicsit utána jártam. A Magyar Gyógyszerész Tulajdonú Patikákban van februárban akciós Remescar.
A WWW.MGYTP.HU-n rajta van a térkép, ahol ilyen patikák vannak. :)
Találtam is a környéken, meg is veszem, 3099-et épp már adok érte...:). Ez olyan lélektani határ. Ha van a patikában, pár nap és beszerzem, aztán írok.:)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)