Mit gondoltok a régi szerelemről (beszélgetős fórum)
És hidd el az sem normális ha az ember belenyugszik egy rossz házasságba, és élnek egymás mellett, mint valami befőtt.Kicsit gyáva szerűség ez, nincs ló ott a szamár...
Csak azt ne mond, hogy mellette ellátod a háziasszonyi teendőket mert meghülyülök.
Ha jól látom 31 éves vagy még,előtted az élet.
Légy bátor, és lépj ki.Változtass ezen.
Hú először is, nem akarlak megbántani téged azzal amit leírok.
Szerintem mivel jelenleg nem vagy boldog, keresed a kiutat szerintem a házasságodból.Ezzel nem is lenne baj, de szerintem válj el előbb,és költözz el.Újulj meg!
Szerintem nem vagy igazán szerelmes ebbe a "régi szerelembe :)", csak egyszerűen vágysz valakire,talán be is magyarázod, hogy ő az igazi.Emellett jó érzés őt látni újra.Nem hinném, hogy megoldás egy új kapcsolatba beleugranod még...
Még nem olvastam a hozzászólásokat.
Szerintem egy mondás illik rá:
"Ne azon bánkódj, hogy vége lett! Inkább örülj, hogy megtörtént!"
Bolygatni nem érdemes!
Melegítve a töltött káposzta lesz csupán egyre jobb! (Igaz ételek közül akad még egy pár)
akkor hagyd el a férjed,ha unod magad mellette és nem érzed nőnek magad, nem értem akkor ha kín mellette lenni,minek vagy vele?:)
gondolom az ,hogy "nem tudod mit csinálj" arra vonatkozik,hogy a biztosat a bizonytalanért nem akarod feladni és ez a dilemma számodra,viszont a férjeddel szemben nem szép,de ha jobban szereted a másik férfit merj lépni,mire vártok,ha szerelmesek vagytok?
szegény férjnek is jobb lenne így,ha kilépnél a kapcsolatból,hisz senki sem örülne annak,ha élete párja mellette van de másért lángol:)
Engem is érzékenyen érint a házasságtörés...:(
És az én szemem is megakadt azon, hogy "unatkozom a mostani párom mellett"....
A férjed tud róla?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a régi időkről, amikor ...?
- Mit gondoltok a remescar hegkezelő valóban jó régi sebekre is?
- Régi munkahelyre visszamenni. Mit gondoltok erről? Ti megtennétek? Ismertek olyat, aki visszament?
- Mit gondoltok az osztályon belüli szerelemről?
- Mit gondoltok a régi és új mesékről?