Mit gondoltok a Hoxás barátságokról? (beszélgetés)
Jó barátokra találtam itt, meg rengeteg a haver.
Kialakulhat itt bármi.
Én tartom a kapcsolatot valakivel (babás témában), és találkozni is fogunk nemsoká.
Egy csomó normális, jó fej emberrel beszélgettem már itt.
De vannak olyan r.hadék emberek, hogy elképesztő...
Igen valoban nagyon nehez,olyan baratot vagy baratnot talalni,aki megfelel az elvarasoknak,en CH-ban elek,3-4 honaponta jarok Bp-re,szerettem volna megismerni olyan valakit akivel par orat setalni,vagy egy kave mellett beszelgetni barmirol,sikerult is talalnom egy velem egykoru es egy kicsit idosebb baratnot talalnom,nem telepszunk egymasra,neha neha irunk egymasnak,de mindig varjuk a talalkozasokat,orulonk egymasnak,van a szereto csalad,de nekem kikapcsolodas ha talalkozom barataimmal is.
Kivanom hogy masnak is sikeruljon.
én is így gondolom. a hasonszőrűek megtalálják egymást.
amúgy meg szabad vélemény nyilvánítás van, tehát ha én leírom a véleményemet valamiről és más meg mást gondol, az intelligencián múlik, h mennyire durva a hangvétel... ha meg nem nekem tetszőt válaszol valaki, az rajtam múlik elsősorban, h felveszem-e a kesztyűt, belemegyek-e hasonló hangvételbe, vagy nem :)
provokátorok meg mindenhol vannak :) ezért hát megválogatom, mibe megyek bele, milyen topicba írok ... olvasni azért szoktam, h anem is mindig írok. de többnyire azt a pár fórumot látogatom, ahol a már kialakult társaság , téma van. és cikkeket olvasok, meg a naplómat írom. na az pl egy nagyon jó dolog szerintem.
akkor Te nagyon rossz társaságot választottál. én több helyen is hsz-elek, és eddig kevés volt az az ember aki gerinctelenül mocskolódott.
Többségében nagyon normális aranyos emberkék. Sőt nemegyel vagyok már látatlanban is olyan kapcsolatban. hogy oda issza segítünk egymásnak.
nem tudom milyen sérelem ért, hogy ennyire csalódott vagy.
Szia.) bármi lehet, de csak akkor,ha őszinték az emberek egymáshoz, és jól boldogulnak a virtuális világban,mert itt sok minden nem az aminek látszik..
De talán a vonzás tötvénye érvényesül, és megtalálják egymást azok akik hasonlóan gondolkodnak..)
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?