Mit gondoltok a celebekről? (beszélgetés)
Idegesitenek,mert ma már mindenki az,aki tv be kerül, s keresik a semmivel a sok pénzt:(
Tisztelet a kivételnek,de ők nem celebek,hanem művészek,esetleg sztárok...sajna egyre kevésbé látni őket.
Nem feltétlenül az van, hogy jól eladják magukat, hanem az emberek túlzottan fogékonyak a hülyeségre.
Igaz, én sem vagyok kivétel ilyen szempontból, én is nézem a való világot meg a fókuszt ha az időm úgy engedi.De szerencsére a Fókuszban is van egyéb érdemleges téma a mi sztárjainkon kívül, amit érdemes nézni. A Való világ meg hát, no komment :)De mégis nézzük
Én az olyanoktól mászok a falra, akik semmi érdemlegeset nem tettek le az asztalra, nincs tehetségük, de mégis a celebségből élnek meg, amíg te,vagy én, meg mindenki más megdolgozik a pénzéért.
:)
De kíváncsi lennék a kérdező véleményére is. :)
Ez jó! :D
És igaz!
Na ez az. Különbség az elvileg lenne, de nem nagyon tesznek manapság különbséget, inkább egymás szinonimájaként használják.
Szerintem a legegyszerűbb definíció: A celeb az, akit szégyenlünk! :)
Mert az idióták is a tehetségtelenek azok mind oda tartoznak.
Mondom olvasd a definíciót.
Vannak a sztárok és vannak a celebek.
A kettő nem összekeverendő.
Hát a nagy celebek, nem mások, vagy különbek, mint mi.Az megint más tészta, hogy nálunk mitől lesz valaki celeb.
Hát biztos, hogy nekem se Győzikénél kezdődik, meg Pákónál :)
hát szerintem hazánkban többsége olyan csóró, hogy éhbérért megy szerintem szerepelni,míg más tanul, dolgozik, hogy megteremtse a saját egzisztenciáját.Úgyhogy én nem irigylem őket, szánalmasak.
Jó, hogy mondod:P
De én inkább azt nem tudom, hogy miért ragasztja rá a média minden idiótára.
Olvasd a definíciók között!
Hát, igen... Nem hiába a negatív megítélés :D
Győzike, Tóth Gabi, meg ilyenek... :D
Ők a celebek...
Azok, akik a médiát használják fel botrányaikkal, hülyeségeikkel, ostobaságaikkal, hogy ne tűnjenek el a süllyesztőben...
Az "igazi" zenészeknek, íróknak, színészeknek, költőknek nincs szükségük botrányra... :)
Szerintem.
fujjjjj!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)