Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van? (beszélgetés)
ááá, én ebben nem hiszek.
voltam én is felmelegített kapcsolatban...
háááát.... egy ideig jó, aztán...
De hát kinek mi jön be. Nyilván vannak kivételek.:)
Nálunk is volt egy egyhónapos szünet, mikor 1,5 évesek voltunk. Azóta sokkal jobb a kapcsolatunk. Ha nem nézzük azt az 1 hónapot, akkor 4 évesek vagyunk! :)
Egyébként a kérdésre a válaszom: kisírom magam. Ha nem tudom abbahagyni, akkor is sírok. Előbb-utóbb majdcsak kifáradok :)
Szia!
Köszönöm a kérdést! Nem történt semmi különös, télleg olyan mintha meg sem történt volna az az 1 hónap. Megint tökéletes a kapcsolatunk, mégcsak nem is veszekszünk. Nekem per pill nagyon jó így!
Mi lett a hónap leteltével??:))
A töltöttkáposzta sem az igazi felmelegítve...:(
Szia!
Azóta istenít és én vagyok a minden! Olyan mintha meg sem történt volna az az 1 hónap. Azért kiváncsi vagyok mit mondok még 1 hónap múlva.
szia
mi újság a barátoddal?
Nah!!:))) Legalább mozgalmas az életed..:))
Én meg már túltettem magam rajta, jelenleg keresgélek, vagyis inkább várok... majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle.... Jelen pillanatba senki a láthatáron..., csak ilyen bókolók vannak..., semmi komoly...
Képzeljétek megfordult a kocka... Az enyém nem bunkó, nem bántott, nem sértegetett, csak simán el akart hagyni, csak úgy. Én ezen akadtam ki, hisz minde szép és jó, akkor meg miért? Aztán azzal nyugtattam magam, hogy még fiatal (23 éves) én meg már 26 és lehet beijedt.
Mi nem tehetttünk meg, hogy ne talizzunk, közös üzletünk van, így olyan semmilyen volt a kapcsolat 1 hétig, arcra puszi, jópofi este meg kisírtam a szemem. Aztán most hétvégén lementünk BS-re, kb 20-an mentünk le, és mi is, csüt-péntek borzasztó volt, tudomást sem vett rólam, mire besokkaltam és vasárnap elmentem barátnőimmel bulizni, ott hagytam sátor előtt aludni. Hajnalban meg bepróbálkozott nálam egy srác (azóta is azon gondolkodom jól tettem-e h leráztam, mert komolyan mondom tetszett), na mindegy, ezt elmeséltem a kedvesemnek, napközben meg egyszer összetaliztam még a reggel pasassal és annyira akaratlanul rámolyogtam, és meglátta! Azután a kezemet nem engedte el, mindenhova együtt mentünk, még vécére is elkísért és tegnap este nálam aludt (csak aludt).
Csak most már én nem vagyok biztos a dologban, vicces egy szitu!
HUH! hát akkor az sem semmi....
Nem értem, hogy miért csak utólag kaparóznak...Amikor már késő. Miért nem lehet normálisan viselkedni, amikor jó együtt.. és amikor még nincs tele a hócipő....??? lehet hülye vagyok, de nem értem én ezt...
Nálam se fogta fel,hogy költözök .Több mint egy éve laktunk együtt, 6 éves volt a kapcsolat.
Persze hívogat megállás nélkül.
Dehogynem!!! Először fel sem fogta, hogy én most komolyan elköltözök... Azt hitte viccelek, vagy pedig, hogy két napon belül visszamegyek hozzá...
És amikor tudatosult benne, hogy tényleg leléptem, akkor kezdett vakarózni... Hivogat a mai napig, de erős vagyok!!!:D És én nem keresem, meg próbálok szemet hunyni felette...
Igen!!! Huh, nagyon sokáig filóztam rajta, hogy egyáltalán hogy kezdjek neki... de egyszer megint ivott.. Ráadásul rossz alkoholista módon egyedül otthon... és akkor elmondtam neki szépen nyugodtan, hogy mit gondolok a kapcsolatunkról és hogy ebben nem kivánok részt venni...
Érdekes...másnap emlékezett rá, amit mondtam...
Ja, nálunk is az a szöveg volt, hogy nem emlékszik semmire. Ez azt jelenti, hogy a dolgok nem történtek meg.
Te szakítottál a barátoddal?