Mit csináljak, már aludni sem akarok... (beszélgetős fórum)
Nincs mit ;) Én is köszönöm! A mostani párommal már megbeszélem őket,bár még eléggé "döcögősen" megy a dolog,elég sokszor elhangzik,hogy "én segítenék,csak hagyd" :) De már jó úton haladok,éshát,igen,nehezenfelejtős...a rossz dolgok eléggé mélyen belémivódtak... :S
A két kapcsolatot ne hasonlísd össze, a mostani párod biztosan nagyon szeret téged, és megértené a problémáidat, ha elmesélnéd neki, nem úgy, mint az exed. Persze bennem is voltak már ilyen érzések, hogy ha valamit nem értett meg az exem, akkor a mostani páromnál mellőzöm a témát, vagy félek, hogy hasonlóképpen járok, mint régebben... De ettől el kell vonatkoztatni, ha nehéz is! Hisz ez nem az az ember, nem az a kapcsolat, és kicsit talán te is változtál... (Legalábbis én igen.)
Egyébként én is jártam az egyik barátnőm unokatesójával :D És nehezőn felejtős dolog volt ám, amikor vége lett...
Ui. Köszi a tanácsot, amit a fórumomba írtál! :)
A férfiak valóban nem értik sokszor, mi nők miért problémázunk annyit és hát lássuk be, a zűrök kis idő elteltével elefántnyiból bolhányira csökkennek, ezért aztán érdemes aludni rájuk, emészteni. Ha nem sikerül, jöhet a hiszti :)
Köszönöm:) Igen,sok félelmemet kivetítem sajnos erre a kapcsolatra is,hogy mileszha...pl. anno nem mondhattam el semmi "bajomat",az volt rá a váalsz,hogy neki zűrös lány nem kell,legyek mindig boldog....ezért a mostaninak is nehéz elmondanom őket,félek,ha elmondom,megelégeli a problémáimat,és elhagy...
Biztosan szeretted az exedet is a kapcsolat elején, ha nehezen heverted ki a bántásait, valószínűleg még azután is, hogy elbánt veled. Az álmaidban ő szerepel, de alighanem az új pároddal kapcsolatos félelmek. A benned lévő rossz érzéseket és az exeddel szembeni alulmaradásodat próbáld meg elemezni magadban, megérteni mi miért történt. Az ilyen kijelentések, hogy szánalmat érzek és gerinctelen, a legtöbb esetben arra utalnak, hogy az ilyen jelzőket használó fél még nem jutott túl az őt ért sérelmeken.
Túlléptem rajta,eszembe sem szokott jutni,csak ... szánalmat érzek iránta,milyen gerinctelen...néha hallok róla/róluk infókat(legjobb barátnőm az unokatesója),de nem foglalkozom velük,mindketten csak röhögünk rajtuk...nem is találkoztam vele kb. április óta,és nem is beszéltünk azóta,egyészen a tegnapi "szia"-ig,de ma akárhányszor lefeküdtem aludni,úgy keltem fel,hogy ez egyre rosszabb...álmomban egyszer már megkérdeztem tőle,mit akar tőlem,miért nem tűnik el,de nem válaszolt...
valoszinu meg nem zartad le ezt a regi kapcsolatot. meg nem dolgoztad fel teljesen, es lehet ezert jonnek elo ezek a regi felelmeid az almaidban.
nem lehet?
ú nekem is volt hasonlo aki néha elojott az álmomban sajnosb ez tudat alatt van és amig tul nem lépsz rajta addig visszatéro dolog lesz
Egy éve lett vége egy szörnyű,egy éves kapcsolatomnak,a srác átvert,megalázott,hazudozott,a csöppnyi önbecsülésemet is letörte.Azóta van egy Párom,akibe hihetetlenül szerelmes vagyok,számomra ő a legfontosabb,akiért bármire hajland vagyok...DE...mostanában nagyon rosz álmaim vannak,amiben mindig visszajön az ex.Ált. vagy engem akar bántani,vagy azokat akik fontosak/fontosak lesznek nekem,pl. Szerelmemet,a (még) nemlétező gyrekünket...nem tudok mit tenni,és tegnap összefutottam exszel,és egyre roszabb álmaim vannak,már aludni sincs kedvem...Szerintetek,mit tudok csinálni?
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- Mit csináljak szerintetek, ha le akarok legalább 20 kg-ot fogyni, de reggel 8 körül, délben fél 1 körül és este fél 8 körül tudok enni?
- Este nem tudok elaludni éjfél elött! Mit csináljak?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Pici babám sokat bukik szopi után, legtöbbször akkor, amikor leteszem hasra (csak hason tud aludni) mit csináljak?
- Mit csináljak kb. 5 tojásfehérjéből, ha nem akarok süteményt?