Mit csináljak hogy jobb étvágyam legyen? (tudásbázis)
Mosegor tabletta, ha a vitaminok nem segítenek.
Én világ életemben, kórosan sovány voltam. Most vékony vagyok.
próbáltam vast szedni, Mindenféle B vitamint, multivitamit, élesztő kapszulát, strah élesztőszirupot, peritol étvágygerjesztő tablettát, de semmitől nem híztam, és étvágyam se nagyon volt.
Most elkezdtem a mosegor nevű tablettát, és iszonyat étvágyam lett, és rám jött 5 kg. 47kg vagyok.
Soha életemben nem voltam ennyi, csak a 2 terhességem alatt, amit, mind a kettőt, 50 kilóval fejeztem be.:)
Szóval, nekem ez jött be.
Egyébként, 7-kor ettem, egy jó nagy tál chilit, majd fél10-kor a déli libasültemből őgy 30 dekát, krumplipürével, majd 10-kor egy egész kürtöskalácsot, és közben, nasiztam úgy fél kg csokoládét.
Ez csak az esti kajálásom volt, de szerintem még 2 óra múlva megcélzom megint a chili con carnémat, egy kis tejföllel, és sajttal.
Egyébként, hajnali 2-kor szoktam sült szalonnát enni, vagy éppen töltött káposztát, és egyéb ilyeneket.
Sok sikert!
Csillus
Ezzel a gonddal én is küzdök. Most még olyan sincsen, amit nagyon kívánnék.:(( Okát sejtem, s már teszek ellene, de az étvágyan nem jött meg.:((
A tanácsokat én is szívesen olvasom!
Cserélj velem:D De tényleg én is olyanokat ennék amiket szeretek,próbálj ki új recepteket,itt a Hoxán is annyi van!Amúgy még a Béres csepptől is jobb étvágyúak szoktak lenni az emberek.Egy próbát talán megér!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, hogy vége legyen ennek a "kapcsolatnak"?
- Mit csináljak, hogy ne legyen büdös a mosógép?
- Teljesen elment a hangom. Van valami jó tipp arra, mit csináljak, hogy hangom legyen?
- 4 eves lanyom borzaszto rossz etvagyu segitsetek mit csinaljak hogy jobb legyen az etvagya es normalisan egyen
- Mit csináljak, hogy a 2 hónapos, tápszerrel táplált babámnak ne legyen székrekedése?
- Mit csináljak, hogy jobb legyen?