Mit csináljak ha pisilés után fáj és ég (beszélgetés)
7. 14f665afff
2011. szept. 8. 19:45
amíg nem jutsz el a dokihoz, tőzegáfonya kapszula! felfázásra nagyon jó, de ha más bajod van, akkor sem árt!
6. kagylo30
2011. jún. 26. 21:50
Mindenképpen menjél el orvoshoz,mert felfázás is lehet,onnan meg úgy is elküldenek a laborba.
5. mamcili
2011. jún. 26. 13:00
hát én amondó vagyok, hogy irány a doki, mert nagyobb baj is lehet belőle, addig is rengeteg tea, és folyadék, hogy átmosd a szervezeted, minimum napi 4 liter...
4. evike6565
2011. jún. 26. 10:35
Szia!
Szerintem simán hólyaghurut gyulladásod van.
Sumetrolin kúrát ajánlok.Nekem is volt,ugyanezekkel a tünetekkel.3-4 nap alatt segített a tabi.
3. Lexy11666
2010. júl. 28. 20:56
Szerintem felfáztál. De ha nem múlik, akkor menj el orvoshoz! =)
2. pusztiju (válaszként erre: 1. - Zsuzsi 18)
2010. júl. 28. 16:29
Vissza kell menni a dokidhoz.. Lehet hogy nem jó a Klion...sőt nagy a valószínűsége...
1. csucsumucsu
2010. júl. 28. 14:44
Szia!
Esetleg ürülő vesehomok? Az is hasonló tünetekkel jár, sőt, pisilés közben igazán rossz, és folyton úgy érzed, hogy pisilned kell. Labort csináltak már?
További ajánlott fórumok:
- Miért lesz a kéztörlőn koszfolt ott, ahova beletöröljük a kezet? Mosás után is ronda ott. Mit csináljak?
- A kisafiam tegnap délután össze-vissza evett mindent és most hányt illetve megy a hasa, mit csináljak?
- Mensi után 2 nappal a teszt nega lett, csináljak még egy tesztet pár nap múlva, vagy kizárható a terhesség?
- Ez normális szakítás után? Mit csináljak? Segítsetek!
- Műköröm után mit csináljak a körmömmel?
- Pici babám sokat bukik szopi után, legtöbbször akkor, amikor leteszem hasra (csak hason tud aludni) mit csináljak?