Mit csináljak, ha ez a doki lesz az ügyeletes a szülésemnél? (beszélgetős fórum)
Nagyon örülök, hogy minden jól alakult! Gratulálok! :))
Jó egészséget és sok boldogságot Neketek! :)
Gratulálok!!!
Tényleg felejtsd el azt az állatot, nem ér annyit, hogy egy percig is rossz szájízed legyen miatta!
Kép nincs. :(
Gratulálok!
Azt a marhát meg felejtsd el! :)
Sziasztok Kedves Lóhereküldők!
Szóval kihúztam a mai napig, hazajött a dokim a szabiról! Szombat délelőttre hívott be a kórházba, lehet akkor meg is indítja a szülést, de lehet császár lesz. Gondoljatok majd rám légyszi, hogy minden rendben menjen, és egészségben szülessen meg a kisfiam. Puszi!
Azért egy kisvárosban más ám a helyzet...
Konkrétan Sopronról tudom, hogy éjjel és 7végén mindig csupán egyetlen orvos van ügyeletben!
nem semmi...
úgy tudom, nem csak egy orvos az ügyeletes, jogodban áll másikat kérni! ugyanis, mikor én szültem az egyik bébimet, épp a gimis osztálytársam volt ügyeletes, egymásra néztünk és egyből mondta, hogy inkább hívom a másik dokit, jó? épp kérni akartam, elég ciki volt a helyzet:))
Drukkolunk mi is nektek :)
Nem tudsz betelefonálni a szülőszobára és megkérdezni mikor fog ügyelni? Legalább nem kéne magadat ezen stresszelni
Nem is tudtam, hogy a felesége védőnő... :)
Nam szétoffoljuk itt a fórumot, ahelyett, hogy Dancilit bíztatnánk, aki egy nemsoproni orvosról beszél. ;)
Igen, nem az ábrázata a bizalomgerjesztő :)
De én mindkettőt nála szültem, és a felesége volt a védőnőm.
Meg dolgoztam is vele, amikor a szakvizsgájára készült. Igen, tök jó fej
:)
Majdnem nála szültem az első lányomat. :)
Szegényemnek nem túl bizalomgerjesztő az ábrázata, de a második lányommal hozzá jártam terhesgondozásra, míg ott laktunk. Tök jó fej!
Nincs ismid kórházba aki megkérdezné mikor ügyel bunkó úr???
Ha gáz van menjetek másik városba ahol azt mondjátok legföljebb kocsiba voltaktok megindult szülés...
Ne parázz, az a legfontosabb. Nehogy pont attól induljon meg kifelé a fiatalúr!!!
Megmondod a nevét annak a "jóembernek"? Tippem van, de kiváncsi vagyok. Azaz nem emlékszem a nevére, de ha mondod, beugrik, rá gondoltam-e. Ha igen, mesélek valamit... ;)
Nem akarlak vígasztalni, de egy orvos akár 85 éves koráig is praktizálhat aktívan, amíg teljes szellemi képességének, tudásának birtokában van!
Alapból már a másik kórházba mennék. Szó szerint elutasítanám ennek az orvosnak a közreműködését! (Lehetséges!)
Mekkora bunkó! Nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen! Az ilyen menne el már nyugdíjba...vagy a temetőbe, ha csak a rosszindulat van benne!
Sajnálom, hogy ilyen élményed volt, remélem a babókád megvárja a dokid, és még benn marad 3 napot! Drukkolok!
Őszintén ,ha tudod hogy ő az ügyeletes,kihivod a lakóhelyed szerinti ügyeletet ,és ad egy beutalót egy másik kórházba és oda visznek ,de ha mentek nem küldenek el!!
És ha meg ott van jogod van elküldeni ,tudom ,én is megtettem:)
Másodjára én is összeakadtam egy ilyennel...
És jött egy másik...
Kedves Danciii!
Nekem a dokim ilyen volt az első pillanattól. 168 cm vagyok, és 68 kilóval estem teherbe. Mivel elég vastag a csontom nem látszottam kövérnek, csak erősnek. Mikor meglátott, szó szerint ez játszódott le, mint nálad ( 13 hetes UH-n): hogy nézek ki, a 20. hétig egy dekát se hízhatok, tönkreteszem a gyereket, kórházba fogok kerülni, eleve volt 10 kiló túlsúlyom, hogy gondoltam én ezt?! Akkor híztam 4 kilót, de már vizes is voltam. Meg hogy be kellene fejezni a chipset, meg a csokit, mert ez az eredménye. Az, hogy egyiket se ettem nem nagyon zavarta. Egy szó, mint száz: porig alázva, megszégyenülve kimentem a rendelőből, a babával szinte semmit sem foglalkozott, lemérte, mondta, hogy ez jó, és ócsárolt tovább. De mindenben, hogy képet se tud csinálni, olyan vastag a hasfalam, alig lehet megmérni a babát, stb.
Nagyon rossz volt utána, de az lett a sztori vége, hogy elkezdtem neki igazat adni. Végigzongoráztam a lehetőségeket, hogy feljelentem, bepanaszolom, a párom felajánlotta, hogy megveri, stb. de nem volt egyik sem jó! :)
Amikor legközelebb kezdte a hülyeséget, elkezdtem én is: hogy milyen kövér vagyok, meg mennyire figyelek a diétára, meg remélem a picinek nincs baja, és mennyire nem eszek én sót semmihez. És abbahagyta a csesztetést! Sőt, még egyszer elnézést is kért! Tudom, hogy erre neked nincs időd, de ha azt valahogy eléred, hogy ne foglalkozz vele, akkor nyertél! Ki a fenét érdekel, hogy neki kövér vagy? Csak egy vén muki, aki valahol elfelejtett ember lenni az orvoson túl. Ha nála szülsz, akkor nála szülsz. Úgyse sokat lesz bent, és valószínű a babára fog figyelni, nem téged fog csesztetni. Drukkolok, hogy kihúzd, amíg a dokid visszajön, de ha nem, akkor meg sz@rd le ez az öreg turkászt, és gondolj bele, mennyivel rosszabb lett volna, ha bizalmaskodik veled! Ha ezt élethűen elképzeled, rá fogsz jönni, hogy még örülsz is a csesztetésnek! :)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- S.O.S, nagyon fáj a fogam és kismama vagyok, dokim szabin, most mit csináljak?
- 31. hetes terhesen 1.500 grammra becsülték a babát. Dokim szerint ez kicsit kicsi. Mit csináljak, hogy nőjön a következő ultrahangig?