S.O.S, nagyon fáj a fogam és kismama vagyok, dokim szabin, most mit csináljak? (tudásbázis)
Szia....
Utólag csak annyit, hogy terhessen a fogorvos beletörte az egyik fogam, így röntgen nélküli mütét lett a vége. 7 hós voltam, egy nap alatt 5 lidokain szurit kaptam...és mellette szedtem az algophyrint... nem lett miatta semmi gondom, remélem nem is lesz...
Pedig most akartam írni, hogy keress fel másik fogorvost :-DD.
Jobbulást.
Legalább letudtad a kötelező fogászati vizsgálatot :-DD.
Kihúzták!:)
Már legalább nem fáj és nem tömöm magam a fájdalomcsillapítókkal sem!
Mindenkinek köszi a tanácsokat!:)
Itt a világ végén nem is tudok dokit!
Jaaj, nem szeretnék másik orvost!:(
Miért nem jó másik orvos? Fogfájásra nincs alternatív gyógymód, csak a méregerős fájdalomcsillapító, meg a fogorvos!
Ha más nincs, akkor menj el egy magánfogdokihoz, ott kedvesek, aranyosak, igaz, hogy pár ezer forintbe belefáj, de mégm indig jobb, mint napokig szenvedni, ami mellesleg a babának sem tesz jót.
Szia!
Algopyrint vegyél be nyugodtan, azt biztos, hogy szabad és enyhít azért valamennyit. Aztán azért áss elő valami más fogorvost...
Másik dokiról szó sem lehet!:)
Valami alternatív gyógymód?
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak?
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Már nagyon ki vagyok, mit csináljak?
- Nagyon félek a fogászaton. Szédülés, sírógörcs..stb. Mit csináljak? Ideje lenne elmennem fogat húzatni.
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci