Mit csináljak? A szomszédom a sírba tesz! (beszélgetés)
Pedig lehet, hogy vártok 1-2 éjszakát és lefesti a kerítést is:)
Így nem kellett volna nektek gürizni!
Csak segíteni akart!
Áááá, nem hiszem el, hogy nektek semmi nem jó. Ha nem tetszett a szín, akkor ki kellett volna készíteni azt a festéket, ami nektek tetszik:)
Igen, pedig mi is mindig nagyon figyelünk, hogy olyan időpontba csináljunk bármit, amikor a legkevésbé zavaró.
Hozzátartozik, hogy a házunkba csak mi dolgozunk. 8 lakás van még a mi lakásunkon kívül. Van egy idős néni, aki nyugdíjas, van egy kismama és a többiekről inkább nem beszélnék. (alkoholisták, és valaki már jó kifejezést talált rájuk. Réti micsodák:))))
Ezek sosem foglalkoznak azzal, hogy hétfő este van és holnap munkanap. Ha valamelyiknek a szülinapja hétfőre esik, akkor hétfőn tartják. Délután 2-től hajnalig megy a dajdaj. Alig várom, hogy vége legyen, mert én holnap dolgozni megyek.
És igen, az ilyenek szólnak nekem a 3 szegért és neked a 8 tipliért.
Elgondolkodtam ezen a dolgon, a több hasonló fórum kapcsán és rájöttem, hogy oltári mákunk van.
Minket senki nem regulázott és nekünk sem kellett másokat egyetlen lakhelyünkön sem, de biztos, hogy szörnyű lehet, ha az embernek pont az otthonában nincs nyugalma.
A Pentogont sem kellene kihagyni ;)
A bérlőim egyik szomszédja is ilyen áldott jó ember. Mikor mi ott laktunk, szerencsére még nem költözött oda. Neki mindig van panasza. A lakása, mióta ő lakik ott, rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy minden pisszenés csak nála csapódik le. Már a k. képviselő sem veszi komolyan.
Mindent megértettem, csak a háziorvost nem!:)
Annak miért szóltál? Az is a házban lakik?
Az oroszlán üvöltést töltsd le.Max. hangerővel.
Én tutti megcsinálnám.
Kb.úgy éjjel félhárom felé.:-D
Hozzám 8, azaz nyolt darab csavarfúratért szólt egy szomszéd, hogy hétvégén ilyet nem szabad, szerinte meg este 6 után amúgy se. Itthon malmozó kismama, aki a röpke évek alatt láthatólag elfelejtette, hogy vannak, akik a neki megfelelő órákban dolgoznak, és két polc miatt nem tudnak kivenni egy szabadnapot.
Előző hétvégén viszont hol fúrtak-faragtak órákon keresztül? Pont náluk! Mindig az ilyeneknek van a legnagyobb pofájuk.
na jól van....akkor ezt nem teszem.
de garantáltan elkövetem amiket itt tanácsoltatok.a költözés utoljára marad...megnézzük ki bírja tovább.felveszem a kesztyűt...
köszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Túl sok vajat tettem az almás rétes tésztájába, mit csináljak vele?
- Mit csináljak, ha lelkileg még jobban tönkretesz a családom és mélyebb depresszióba taszít?
- Mensi után 2 nappal a teszt nega lett, csináljak még egy tesztet pár nap múlva, vagy kizárható a terhesség?
- Lehet, hogy híg lett a tésztám? Mit csináljak vele? Már sül. Bögrés mákosat csinálok
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- Mit csináljak, ha nem kel meg a tészta?